Програма на Агенция по заетостта по Заемно споразумение със Световната банка
Home  
Wednesday, 16 June 2021
ВИРТУАЛНИЯТ БИЗНЕС ИНКУБАТОР - СРЕДА ЗА СТАРТИРАНЕ НА СОБСТВЕН БИЗНЕС
Създаването на “ВИРТУАЛЕН БИЗНЕС ИНКУБАТОР – област Ямбол се осъществи благодарение на проекта  на  Ямболска търговско-промишлена палата “Виртуален бизнес инкубатор – област Ямбол" по програма Активни услуги на пазара на труда на Агенция по заетостта по Заемно споразумение със Световната банка, чието изпълнение приключва в началото на месец август. 
Read more...
 
ЩО Е ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО И КАКВО ДАВА МАЛКИЯТ БИЗНЕС НА ОБЩЕСТВОТО ?
ВИРТУАЛЕН БИЗНЕС ИНКУБАТОР

Днес можем да допълним понятието – иновация, която води до повишена ефективност в различни измерения – икономически, организационни, технологични и т.н. Предприемачеството е преди всичко съзидание и развитие и е не просто различен, а противоположен процес на преразпределение. Социалната кауза или ролята на предприемачеството се състои в активиране на креативната енергия на личността и насърчаване на независимостта на индивида.
Read more...
 
Информационно съобщение
ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН НА ВИРТУАЛНИЯ
БИЗНЕС ИНКУБАТОР В ОБЛАСТ ЯМБОЛ

На 24 април 2008г. се проведе поредния информационен ден за  бенефициентите по проект “ВИРТУАЛЕН БИЗНЕС ИНКУБАТОР – ОБЛАСТ ЯМБОЛ” на Ямболска търговско - промишлена палата по услуга Виртуален бизнес инкубатор, финансирана по програма “Активни услуги на пазара на труда” на Агенция по заетостта по Заемно споразумение със Световната банка. 
Read more...
 
МЛАДЕЖКАТА БЕЗРАБОТИЦА – СЪСТОЯНИЕ, ПРОБЛЕМИ И СТЪПКИ ЗА РЕШАВАНЕТО ИМ

Може би най-основната предпоставка за оцеляване на обществото като организация е възпроизводството на човешкият ресурс, а от там и смяната на самите поколения.
Въпреки всички икономически, политически и идеологически премеждия в страната, въпреки реалността на демографският срив, в България вече се заражда нещо, което може да бъде наречено „новата младеж“. Тази генерация живее в нов свят, има ценности, интереси и образци, които коренно се различават от тези на предходните поколения.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Results 1 - 8 of 10
Анкета
Как бихте определили бизнес средата в Ямбол по шестобалната система.
 
Who's Online
Webdesign www.webmedie.dk Hjemmeside af www.webmedie.dk