ЯТПП

Начало Събития

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Events
БРОКЕРСКО СЪБИТИЕ CROSSTOUR 2015 В СЕКТОР ТУРИЗЪМ И КРЕАТИВНИ ИНДУСТРИИ ПДФ Печат Е-мейл

Enterprise Europe Network към ЯТПП, Ви кани да участвате в петото брокерско събитие CrossTour 2015, което ще се проведе на 24.04.2015 в град Русе.

Организаторът на B2B срещите е Enterprise Europe Network – Русе, с любезното съдействие на членовете на EEN Секторна група „Туризъм и културно наследство” и Секторна група „Креативни индустрии”, както и Enterprise Europe Network – Констанца, Румъния.

Брокерското събитие дава възможност на представители от туристическата и креативната индустрия да се срещнат лице в лице с потенциални партньори по време на предварително уговорени срещи и така да започнат бизнес сътрудничество помежду си. Събитието е отворено за всички заинтересовани страни от туристическата и креативната индустрия.

Продължение...
 
ИНТЕЛИГЕНТНИ ВОДНИ РЕШЕНИЯ ЗА УСТОЙЧИВ ЖИВОТ ПДФ Печат Е-мейл

IWE – Изложение в Истанбул за технологии за питейни и отпадъчни води, е първото и единствено B2B събитие в Турция, чиято единствена цел са питейните и отпадъчни води.
Истанбул Water Expo ще събере пълна гама от най-новите технологии и разработки в областта на устойчивото използване на водните ресурси, пестене на вода, пречистване на отпадни води и рециклиране на една платформа.

Увеличаването на населението, глобалното затопляне, изчерпването на подземните води, урбанизацията, индустриализацията, нуждата от нова инфраструктура, неадекватното управление на ресурсите поставя необходимостта от устойчива система за управление на водите в световен мащаб .

Продължение...
 
Международно селскостопанско изложение БАТА АГРО 2015 - Пролет ПДФ Печат Е-мейл

През 2015 г.  специализираното селскостопанско изложение БАТА АГРО ще се проведе два пъти. Пролетното издание ще привлече агробизнеса от 4 до 7 март, на открити и закрити изложбени площи, с повече изложители и нови продукти.

Продължение...
 
Брокерски срещи по време на изложение в Полша ПДФ Печат Е-мейл

Можете да се включите в брокерски срещи, които ще се проведат в рамките на:
-Изложение за обработка на метали, инструменти и машинни инструменти STOM-TOOL
-Изложение за обработка на ламарина STOM-BLECH
-Изложение за промишлени лазери и лазерни технологии STOM-LASER

Продължение...
 
Брокерски срещи с представители от земеделския сектор ПДФ Печат Е-мейл

В рамките на изложението АгроЕкспо Евразия 2015
Глобализацията засяга селското стопанство и търговия със земеделски стоки и има последици за устойчивото развитите както на конвенционалното, така и на органичното земеделие. По време на изложението ще имате възможност да се срещнете са над 700 изложители, с които можете да споделите възможностите за сътрудничество, развитие и съвместно решаване на проблеми в отглеждането на земеделски продукти и животни.

Продължение...
 
Брокерски срещи в рамките на изложението Z ПДФ Печат Е-мейл

Можете да се присъедините към брокерски срещи, които ще се проведат в рамките на международното изложение Z за части, компоненти, модули и технологии. Предлаганите продукти са свързани с производство и разпространение на машини, инструменти, конструиране на машини за специални нужди, снабдяване в автомобилния сектор.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL