ЯТПП

Начало Събития ОБЩЕСТВЕНА КОНСУЛТАЦИЯ ОТНОСНО МЕРКИТЕ ЗА ЕКОПРОЕКТИРАНЕ НА МЕТАЛООБРАБОТВАЩИТЕ МАШИНИ И ОБОРУДВАНЕТО ЗА ЗАВАРЯВАНЕ

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
ОБЩЕСТВЕНА КОНСУЛТАЦИЯ ОТНОСНО МЕРКИТЕ ЗА ЕКОПРОЕКТИРАНЕ НА МЕТАЛООБРАБОТВАЩИТЕ МАШИНИ И ОБОРУДВАНЕТО ЗА ЗАВАРЯВАНЕ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 20 Май 2018 05:00

 

Европейският съюз планира да състави изисквания за екопроектиране за професионални металообработващи машини и оборудване за заваряване. Изискванията за екопроектиране се отнасят до ефективността, с която тези уреди използват енергия и суровини. Мерките ще се прилагат във всички държави от ЕС, като се осигури равнопоставеност на производителите и се даде възможност на потребителите да съпоставят ефективността при използването на енергия и суровини от тези продукти в рамките на Съюза.
Целта е също така да се съберат допълнителни мнения от държавите членки, други публични органи, промишлени групи, НПО и други заинтересовани организации.
Обществената консултация ще предостави информация за общата оценка и оценката на въздействието, които ще бъдат изготвени от Комисията при подготовката на специфичните за тези продуктови групи регламенти.
 Участниците са поканени да представят своето мнение чрез онлайн въпросника (EUSurvey).

LAST_UPDATED2