ЯТПП

Начало Начало

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Празник в центъра на Ямбол - Деня на Европа ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 09 Май 2009 07:07

На 8 май Информационен център Европа Директно – Ямбол, Ямболска търговско-промишлена палата организира комплекс от мероприятия, посветени на Деня на Европа – 9 май.
Прекрасният майски ден, яркото слънце и усмихнатото небе бяха чудесен фон за концерта-викторина "Нашата Европа" и рисунката на асфалт на тема "Аз и Европа", които се проведоха на централния площад на град Ямбол. В тях участваха над 150 деца от Училище „Проф. Нойков” от Ямбол.

Продължение...
 
Чрез инфоцентъра Европа директно – Ямбол, Ямболската търговско-промишлена палата за пореден път свързва региона с Европа ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 26 Април 2009 09:14

Ямболската търговско-промишлена палата стана част от европейската информационна мрежа Europe Direct. Европейският информационен център в Палатата беше официално открит на 19.02.2009 г. от европейския комисар Меглена Кунева.
Центърът е създаден по проект на ЯТПП, финансиран от Европейската комисия. Той е част от информационната мрежа Европа Директно, чиято основна цел е хората да получават знания, съвети и

Продължение...
 
Еврокомисар Меглена Кунева ще бъде официален гост на тържественото откриване на Информационен Център Европа Директно – Ямбол ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 26 Април 2009 08:29
От началото на 2009 г. Ямболската търговска-промишлена палата  стана приемна структура на още един европейски център в гр. Ямбол - ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ЕВРОПА ДИРЕКТНО – Ямбол. Центърът е част от информационната мрежа Европа Директно, обхващаща близо 500 информационни центрове в Европейския съюз. Дейността на мрежата “Европа Директно” е насочена към най-широк кръг от граждани на Европейския съюз. Целта на информационната мрежа е да помага на гражданите в намирането на търсената от тях информация за правото, политиките и институциите на Европейския съюз, да съдейства за засилване на дебатите по въпросите на европейската интеграция чрез организиране на събития и дискусии и да предоставя възможност на обществото за обратна връзка с европейските институции.
Продължение...
 
Еврокомисар Меглена Кунева откри Информационен Център Европа Директно В Ямбол ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 26 Април 2009 09:10

На 19.02.2009 г. Комисар Меглена Кунева откри информационен център Европа Директно в Ямболска търговско-промишлена палата. В събитието участваха деца от детски градини и училища, представители на неправителствени организации, читалища и всички медии от региона, много граждани.  На откриването присъстваха всички кметове на общини от Ямболска област, областния управител Николай Пенев, народния представител Минчо Спасов, Ръководителя на Представителството на Европейската Комисия в България Зинаида Златанова и други официални лица.

Продължение...
 
Председателят на Европейския парламент откри информационната мрежа Европа директно ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 26 Април 2009 08:24

На 12 февруари 2009 г. в Брюксел беше дадено началото на второ поколение общоевропейска мрежа от информационни центрове Европа Директно за периода 2009-2012 г. Новата мрежа ще разшири възможностите за гражданите да получават практическа информация и съвети относно упражняването на права в Европейския съюз. Центровете „Европа Директно” ще дават обратна информация от гражданите за институциите на ЕС и активно ще насърчават дебатите на местно и регионално ниво по теми, свързани с ЕС.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL