ЯТПП

Начало Начало

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Информационен семинар в гр. Бургас ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 04 Март 2018 20:06

ENTERPRISE EUROPE NETWORK – Ямбол, Ямболска търговско -промишлена палата, Конфедерацията на работодателите и индустриалците -Бургас и консултантска фирма ФИНСИС проведоха на 28 февруари 2018 в Гранд хотел „Приморец“, Бургас семинар на тема "Как да подготвим успешни проекти по основните отворени и предстоящи за отваряне Еврогрантове".

Продължение...
 
ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ОБУЧЕНИЕ В БУРГАС ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 15 Февруари 2018 16:50

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ОБУЧЕНИЕ В БУРГАС
„КАК ДА ПОДГОТВИМ УСПЕШНИ ПРОЕКТИ ПО ОСНОВНИТЕ ОТВОРЕНИ И ПРЕДСТОЯЩИ ЗА ОТВАРЯНЕ ЕВРОГРАНТОВЕ“
КОНФЕДЕРАЦИЯ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ И ИНДУСТРИАЛЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ – БУРГАС, съвместно с ENTERPRISE EUROPE NETWORK- ЯМБОЛ и КОНСУЛТАНТСКА И ОБУЧИТЕЛНА ФИРМА „ФИНСИС“ имат удоволствието да Ви поканят за участие в БЕЗПЛАТЕН семинар на тема:
“КАК ДА ПОДГОТВИМ УСПЕШНИ ПРОЕКТИ ПО ОСНОВНИТЕ ОТВОРЕНИ И ПРЕДСТОЯЩИ ЗА ОТВАРЯНЕ ЕВРОГРАНТОВЕ"

Продължение...
 
ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В СРЕЩА В БУРГАС ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 20 Февруари 2018 17:00

Управляващият орган на оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, организира среща със заинтересованите страни, в Бургас на 15 март / четвъртък/ от 13.00 часа в Бургаския Свободен Университет, във връзка с подготовката на процедура „Изграждане на регионални научни центрове”. В събитията ще участват и представители на Управляващия орган на оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“.

Продължение...
 
ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ТЪРГОВСКИ МИСИИ В РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 28 Февруари 2018 16:30

Министерство на икономиката на Република Турция и съюзите на износителите организират участието на чуждестранни купувачи в търговски мисии в Република Турция. Целта на тези мисии е да свържат чуждестранните купувачи с турските производители и износители и по този начин да съдействат за развитието на двустранната търговия. В тази връзка по един представител на българските фирми-вносителки от съответния бранш е поканен да участва в следните търговски мисии:

Продължение...
 
“КАК ДА ПОДГОТВИМ УСПЕШНИ ПРОЕКТИ ПО ОСНОВНИТЕ ОТВОРЕНИ И ПРЕДСТОЯЩИ ЗА ОТВАРЯНЕ ЕВРОГРАНТОВЕ" ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 18 Февруари 2018 07:45

ENTERPRISE EUROPE NETWORK – ЯМБОЛ, ЯМБОЛСКА ТЪРГОВСКО -ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА, съвместно с консултантска фирма ФИНСИС проведоха на 8 февруари 2018 г. в Ямбол семинар на тема “Как да подготвим успешни проекти по основните отворени и предстоящи за отваряне Еврогрантове".
Целта на семинара бе да се запознаят представителите на малките и средни предприятия  с възможностите, които предлагат Европейски и други донорски програми.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL