ЯТПП

Начало Технологични оферти

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Технологични оферти

Това е бюлетин на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network за търсене на партньори за технологично коопериране. В бюлетина са преведени кратки резюмета на запитванията. Кликнете на Виж пълния текст (EN), за да се запознаете с повече подробности. Ако след преглед на пълния текст, запитването ви интересува, моля свържете се с нас (за контакти и повече информация - Тел.: 046/662939, E-mail: yccibg @ gmail.com) или попълнете и ни изпратете по e-mail формата „Проявявам Интерес”.  


Предоставянето на адресите е безплатно. Тук можете да се запознаете как работи системата за предоставяне на адреси. За да позлвате услугите на Българската
мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network, се запознайте с Общите условия тук.Оферти за технологично сътрудничество - Юли 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 03 Август 2015 16:32

БЮЛЕТИН ТЕХНОЛОГИЧНО КООПЕРИРАНЕ

Бр. 07/Юли 2015 – Търсене и предлагане на технологични решения

Продължение...
 
Оферти за технологично сътрудничество - Юни 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 01 Юли 2015 19:03

БЮЛЕТИН ТЕХНОЛОГИЧНО КООПЕРИРАНЕ

Бр. 06/Юни 2015 – Търсене и предлагане на технологични решения

Продължение...
 
Оферти за технологично сътрудничество - Май 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 01 Юни 2015 15:59

Предлага се мониторингова платформа за наблюдение на производство и потребление на енергия: Литовско инженерно предприятие, специализирано в проекти за енергийна инфраструктура, предлага базирано на облачни технологии решение за наблюдение на процесите на производство и потребление на електроенергия. То позволява висока степен на мащабируемост и сигурност в различни електроцентрали и, благодарение на новите интернет технологии, минимизира разходите за надзорен контрол и събиране на данни. Търсят се търговски споразумения, партньорство, техническа помощ и съвместна разработка.

Продължение...
 
Оферти за технологично сътрудничество - Април 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 05 Май 2015 13:33

Търсят се неелектрически домашни системи за обработка на отпадни води - това е семейна компания от Обединеното кралство, с 30 служители, която произвежда пречиствателни станции - от малки, за домашна употреба, до по-големи, способни да обслужват нуждите на 750 души. За да допълни гамата си от предлагани услуги, компанията търси доставчик на неелектрически системи за преработка на отпадни води. Търсеното сътрудничество е в рамките на споразумение за услуги.

Продължение...
 
Оферти за технологично сътрудничество - Март 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 06 Април 2015 09:09

Спешно - Устойчиво пакетиране за доставка на храна

Референтен No: TRBE20150225001

Базирана в Брюксел (белгийска) старт-ъп компания в сферата на кетъринга търси екологично решение за пакетиране, което взима под внимание цялостното въздействие върху околната среда. Компанията е отворена към различни технически решения базирани на растителни материали, хартия, картон и т.н. Алуминий и PVC не се приемат. Компанията търси техническо сътрудничество или търговско споразумение с техническо сътрудничество с производители и доставчици на екологични хранителни опаковки.

Продължение...
 
Оферти за технологично сътрудничество - Февруари 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 06 Април 2015 09:00

Бързо предклинично валидиране на биомаркери и нови изследователски инструменти

Референтен No: 13 GB 4103 3RLL

Фирма в Източна Англия, която е водеща организация в областта на проучванията, предлага тъканни и диагностични услуги на клиенти в сферата на фармацията и диагностиката. “Whole slide scanning” и напълно автоматизираният анализ на количествени изображения позволяват високо-ефективно валидиране на маркери. Основно предимство е възможността за едновременното провеждане на ранни предклинични изследвания за ефикасност с изследвания за токсичност. Търси се техническо и R&D сътрудничество с биотехнологични компании и академични институции с цел валидиране на допълнителни маркери и методи.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL