ЯТПП

Начало Събития

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Events
Match4Industry - двустранни срещи за бизнес сътрудничество, Коджаели, Турция ПДФ Печат Е-мейл

Enterprise Europe Network организира третото издание на Match4Industry - двустранни срещи за бизнес сътрудничество, които ще се проведат на 25 и 26 септември 2014 в промишлена зона TOSB, Коджаели, Турция. Те ще се състоят в рамките на изложението за промишленост и технологии SANTEK 2014. Организатори на събитието са Промишлената палата в Коджаели и Търговската палата на Люксембург.

Продължение...
 
ЕВРО-КИТАЙСКИ БИЗНЕС СРЕЩИ 2014 ПДФ Печат Е-мейл

Enterprise Europe Network Centre - Sandanski към Сдружение Бизнес Информационен и Консултантски Център – Сандански е официален партньор за България и организира участието на българските фирми в Евро-китайските бизнес срещи

Продължение...
 
FOOD MATTERS LIVE… ПДФ Печат Е-мейл

Бизнес срещи в рамките на изложението FOOD MATTERS LIVE, Лондон, Англия

Enterprise Europe Network за Югоизточна Англия организира безплатно събитие за намиране на бизнес партньори в сряда на 19 ноември 2014 по време на изложение и конференция Food Matters Live, които ще се проведат в изложбен център Excel, Лондон.

Продължение...
 
“Продуктова иновация чрез екодизайн в Дунавския регион“ ПДФ Печат Е-мейл

Покана за участие в опознавателна визита, организирана в рамките на проект DanubePIE “Продуктова иновация чрез екодизайн в Дунавския регион“, която ще се проведе на 11-12 юни 2014, в град Белград, Сърбия по време на първия Международен панаир за възобновяема енергия и енергийна ефективност RENEXPO® WESTERN BALKANS.

Продължение...
 
DanubePIE “Продуктова иновация чрез екодизайн в Дунавския регион“ ПДФ Печат Е-мейл

Покана

За опознавателна визита,  
организирана в рамките на проект DanubePIE
“Продуктова иновация чрез екодизайн в Дунавския регион“

Продължение...
 
МИСИЯ ЗА РАСТЕЖ В ИЗРАЕЛ ПДФ Печат Е-мейл

След успешната Мисия за растеж в Израел през Октовмри 2013 г., предвождана от Антонио Таяни, директорът на ГД „Предприятия и промишленост“ Даниел Калея ще предвожда техническа Мисия за растеж в Тел Авив на 24-26 юни 2014 г.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL