ЯТПП

Начало Събития

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Events
МЕЖДУНАРОДНО КОНФЕРЕНЦИЯ И БИЗНЕС СРЕЩИ ПДФ Печат Е-мейл

Еnterprise Europe Network (EEN) в България кани фирми от държавите-кандидатки и държавите-членки на Европейския съюз на двудневно събитие – международна конференция и бизнес срещи – на 29-ти и 30-ти септември 2014 г., организирани съвместно с Европейската обучителна мрежа за иновации на работното място (EUWIN).

Продължение...
 
GlobalConnect ПДФ Печат Е-мейл

На всеки две години GlobalConnect е събитие- домакин в Щутгарт в сферата на международната търговия. Форумът за износ и интернационализация събира компании, които проявяват интерес към външни пазари и експерти, които могат да дадат информация как да стартирате международен бизнес.
В рамките на събитието ще се проведат тематични посещения на място, работни срещи, срещи за намиране на партньори.

Продължение...
 
ПОКАНА ЗА MARINE TECH KOREA 2014 ПДФ Печат Е-мейл

29 Септември- 2 Октомври, CHANGWON CONVENTION CENTER
Бихме желали да ви поканим на MARINE TECH KOREA 2014, което е едно от водещите международни изложения за корабостроене и морска промишленост в Корея. Това събитие ще се проведе в CHANGWON CONVENTION CENTER, Южна Корея.
Ползи за купувача при участие:

Продължение...
 
Мисия за растеж в Китай ПДФ Печат Е-мейл

След успеха на „Мисия за зелен растеж в Китай“, предвождана от заместник- председателя на ЕК Антонио Таяни и комисионера с ресор Опазване на околната среда Поточник на 18-19 юли 2013, Генералният директор на ГД „Предприятия и промишленост“ Даниел Калея ще предвожда техническа Мисия за растеж в Ченгду от 21 до 23 Октомври 2014.

Продължение...
 
Мисия за растеж в Кейп Верде ПДФ Печат Е-мейл

Генерална дирекция Предприятия и промишленост възнамерява да посети Кейп Верде на 18-19 ноември 2014г.  в рамките на инициативата Мисия за растеж. Целта на мисията е да се извлече полза от потенциала на Кейп Верде в различни аспекти. Кейп Верде е член на Икономическата общност на западно- африканските държави и като такъв има достъп до пазар от 300 милиона обитатели, с които Европейският съюз току- що е сключил икономическо споразумение за партньорство.

Продължение...
 
ЧЕТВЪРТО ИЗДАНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНО БРОКЕРСКО СЪБИТИЕ MIDEST, ПАРИЖ 2014 ПДФ Печат Е-мейл

Бизнес срещите по време на събитието MIDEST 2014 ще предоставят на фирмите целенасочен и финансово оправдан достъп до международни пазари и ще подпомогнат компаниите да създадат устойчиви връзки и да подобрят международните партньорства. Преглед на събитието за намиране на партньори MIDEST от 2011 г. насам:

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL