ЯТПП

Начало Събития

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Events
Брокерско събитие BIOFACH 2015 ПДФ Печат Е-мейл

12-13 февруари Нюрнберг, Германия
Свежи храни
Замразени храни
Ядки/ сушени плодове
Хранителни добавки, билки, подправки
Диетични храни/бебешки храни

Продължение...
 
Let`s connect- бизнес и иновации ПДФ Печат Е-мейл

Let`s connect- бизнес и иновации

26 февруари 2015

Велс, Австрия

Продължение...
 
БРОКЕРСКО СЪБИТИЕ „LET`S CONNECT: BUSINESS AND INNOVATION“ ПДФ Печат Е-мейл

Брокерските срещи ще се проведат по време на “expoENERGY” и „Световни дни на  устойчивата енергия“ в Австрия на 16 февруари 2015г. Срещите ще се проведат в две основни направления:
Биомаса:
Енергийно ефективни сгради

Продължение...
 
УЧАСТИЕ НА ЯТПП В МЕЖДУНАРОДНА ЕВРОПЕЙСКА КОНФЕРЕНЦИЯ “EEN - ТОРИНО 2014” ПДФ Печат Е-мейл

Годишната конференция на европейската Мрежа за Предприятия ( EEN- Enterprise Europe Network) е най-важното и основно годишно събитие на мрежата, което предоставя платформа на организациите домакини за интересни и стимулиращи работни срещи,  мрежови сесии и социални контакти.  Ямболската търговско-промишлена палата като организация домакин на тази мрежа за югоизточен планов регион на България, също бе представена    с участието на Стойчо Стойчев - председател на ЯТПП и ръководител на EEN-Ямбол, Татяна Балъкчиева - Зам. Председател на ЯТПП и старши експерт в мрежата и Даниела Илчева - Експерт Европейски програми и проекти и старши експерт в мрежата.

Продължение...
 
РАБОТНА ГРУПА ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА МРЕЖА ЗА ПРЕДПРИЯТИЯ ПРЕДСТАВЯ РЕЗУЛТАТИТЕ СИ НА ГОДИШНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА “EEN” В ТОРИНО, ИТАЛИЯ ПДФ Печат Е-мейл

На 17 Октомври 2014 по време на Годишната Конференция на Европейската Мрежа за предприятия /ЕЕN/ в Торино, Италия, Даниела Илчева - експерт на EEN – Ямбол и ЯТПП, представи резултатите от работата на групата, на която беше координатор в продължение на  6 месеца и проведе 2 координационни срещи в Брюксел. Групата имаше за цел да изгради стратегия и документално да оформи начина по който Мрежата /EEN/ да бъде активно включена при изпълнението и реализация на кампании на Европейската Комисия, които са насочени към МСП.

Продължение...
 
Брокерско събитие Next Season 2014 ПДФ Печат Е-мейл

Брокерско събитие „Next Season” 2014, организирано от Организацията на румънските производители на кожа и Enterprise Europe Network Румъния, ще се проведе в рамките на Международно изложение за обувки, облекло и аксесоари на 9-12 септември 2014 в Букурещ, Румъния.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL