ЯТПП

Начало Събития

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
СЪБИТИЯ
БИЗНЕС МИСИЯ И БРОКЕРСКИ СРЕЩИ ПО ИНТЕРЕСИ В ТРАПАНИ, СИЦИЛИЯ 8-11 ОКТОМВРИ 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 15 Август 2015 16:29

Enterprise Europe Network Ямбол, като партнираща организация има удоволствието да Ви покани за участие в бизнес мисия в Трапани, Сицилия в периода 8-11 Октомври 2015           (https://www.b2match.eu/sicily4expo-mazara/), която ще се проведе под егидата на Регионалното правителство на Сицилия - Отдел за производствените дейности.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
EEN-ЯМБОЛ УЧАСТВА С ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ РЕГИОНА НА ЯМБОЛ В БРОКЕРСКИ СРЕЩИ ПО ИНТЕРЕСИ B2B – СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 09 Август 2015 16:58

Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network (EEN), на която Ямболската Търговско Промишлена Палата е приемна структура, участва с делегация от региона на Ямбол в организирани В2В срещи,които  се проведоха на 04 и 05 Август 2015 в рамките на международното специализирано изложение “Селското стопанство и всичко за него” в Добрич, България. Главен организатор на В2В срещите е Търговско-промишлена палата – Добрич, член на EEN – България, a Търговско промишлена палата-Ямбол ( EEN-Yambol, BG) е съорганизатор. Фирмите от региона на Ямбол имаха възможност да проведат срещи с фирми от Румъния както и с фирми от региона на Добрич.

Продължение...
 
БИЗНЕС МИСИЯ В КОДЖАЕЛИ, ТУРЦИЯ 15- 16 ОКТОМВРИ 2015Г. ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 09 Август 2015 16:50

Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани за участие в Match4Industry - двустранни срещи за бизнес сътрудничество, които ще се проведат на 15 и 16 октомврии 2015 в индустриалния парк TOSB, Коджаели, Турция. Събитието ще се състои в рамките на изложението за промишленост и технологии SANTEK 2015. Организатори на събитието са Промишлената палата в Коджаели, ABİGEM – Източен Мармарис, Търговската палата на Люксембург и други организации в подкрепа на бизнеса.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ЯМБОЛСКИЯ БИЗНЕС СЕ ВКЛЮЧИ В ПРОТЕСТА СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 03 Август 2015 16:43

На 29 юли 2015, в конферентната зала на хотел Диана Палас- Ямбол, Ямболския бизнес  каза „НЕ” на повишаването на електроенергията.  Своеобразния протест бе организиран от Ямболска търговско-промишлена палата, в подкрепа с другите две работодателски отганизации от Ямбол -  ИСА и КРИБ, както и от представителите на синдикатите  КНСБ и КТ „Подкрепа”. Протеста бе подкрепен и от представителите на Ямболския бизнес, които са пряко засегнати от предвижданото увеличение в цените на електроенергията.

Продължение...
 
ЯТПП УЧАСТВА НА ОФИЦИАЛНОТО ОТКРИВАНЕ НА ПЕТНАДЕСЕТО ПО РЕД ИЗЛОЖЕНИЕ В ОДРИН, ТУРЦИЯ ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕ, ЖИВОТНОВЪДСТВО, ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ И ТЕХНИКА ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 29 Юли 2015 17:06

За петнадесети поред път, в Одрин, Турция официално бе открито специализирано изложение в сферата на земеделието, животновъдството, земеделска техника и продукция. На 22 юли 2015, председателя на Търговска Промишлена Палата Одрин – Реджеп Зипкинкурт, официално приветства посетителите и участниците в изложението, акцентирайки на факта, че това е едно от най-мащабните изложения в Турция, събиращо на едно място повече от 60 фирми участници.

Продължение...
 
РАБОТНА СРЕЩА НА ЕКИПА ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ В БАБЕСКИ, ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 29 Юли 2015 16:46

На 10 юли 2015 в Бабаески, Турция в офиса на Търговска Борса Бабаески, се проведе поредната работна  среща по проекта „ Ученето през целия живот - Мрежа за размяна на опит и социални услуги в професионално обучение, кариерното развитие на хората и пазара на труда “ по Програмата за трансгранично сътрудничество България - Турция. Проекта се изпълнява в партньорство с Търговската борса в гр. Бабаески, област Къркларели, Р.Турция, а ЯТПП е водеща организация. Проекта е класиран в рамките на третата покана за набиране на проектни предложения по програма за трансгранично сътрудничество по ИПП България – Турция, приоритетна ос 1: Устойчиво социално и икономическо развитие, Мярка 1.1: Подобряване на социалното развитие и връзките за социално сближаване.

Продължение...
 
МИЛИОНИ ИДВАТ ПО ТРАНСГРАНИЧНОТО СЪТРУДНИЧЕСТВО С ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 29 Юли 2015 16:33

Европейската комисия одобри програмата за трансгранично сътрудничество „ИНТЕРРЕГ по ИПП за ТГС България-Турция“. Европейската комисия одобри програмата за трансгранично сътрудничество „ИНТЕРРЕГ по ИПП за ТГС България-Турция“. С решение № C(2015) 5280 от 22 юли 2015 г. Европейската комисия одобри програмата за трансгранично сътрудничество „ИНТЕРРЕГ по Инструмента за предприсъединителна помощ за трансгранично сътрудничество България-Турция“. Тя е една от общо петте програми на Европейския съюз за трансгранично сътрудничество, в които страната ни участва през периода 2014-2020 година.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ФИНАНСИРАНЕ НА ПРОЕКТИ ОТ ФОНД „УСЛОВИЯ НА ТРУД“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 29 Юли 2015 16:24

Фонд „Условия на труд“ има за цел да финансира дейности и мероприятия за подобряване на условията на труд, в съответствие с действащото законодателство на Република България, по програма приета от Националния съвет по условия на труд.

Краен срок: всеки месец, до 25-то число

Продължение...
 
ТЪРГОВСКИ ИЗЛОЖЕНИЯ В САЩ ПРЕЗ ЕСЕН 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 22 Юли 2015 19:50

Търговския отдел на Посолството на САЩ в София, България, в партньорство с Ямболска търговско-промишлена палата, биха искал да ви поканят да се присъедините към международна  делегация, която ще посети най-голямото търговско изложение, фокусиращо се на опаковъчната промишленост. За пръв път изложението ще се комбинира и с Pharma EXPO, което представя пълен набор от решения на фармацевтични, биофармацевтични, подхранващи и медицински производители на устройства.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
БИЗНЕС СРЕЩИ НА ЖЕНИ ПРЕДРИЕМАЧИ В БЕЛГРАД, СЪРБИЯ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 22 Юли 2015 19:32

За втора поредна година, Асоциацията на жените предприемачи в Сърбия, имат за цел да промотират добри практики в областта на женското предприемачство, а също така и да предоставят възможност на жени предприемачи, да осъществят директни бизнес контакти.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
„СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО 2015” В ДОБРИЧ БРОКЕРСКИ СРЕЩИ ПО ИНТЕРЕСИ (B2B) ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 10 Юли 2015 14:40

В периода 4-8 Август 2015, ще се проведе XXIII-то Международно изложение „Селското стопанство и всичко за него” в Спортен Комплекс „Простор”, гр. Добрич.
"Селското стопанство и всичко за него" е утвърден форум на модерния бизнес в България, център за обсъждане на съвременните предизвикателства и тенденции за развитие на селското стопанство в Европейския съюз, за обмен на информация, за установяване на контакти между производителите и науката. Изложението е единственото по рода си в източната част на страната и е второто по големина в България.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
КООРДИНАЦИОННА СРЕЩА ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ В БАБЕСКИ, ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 29 Юни 2015 09:31

На 25 юни 2015 в Бабаески, Турция в офиса на Търговска Борса Бабаески, се проведе координационна среща по проекта „ Ученето през целия живот - Мрежа за размяна на опит и социални услуги в професионално обучение, кариерното развитие на хората и пазара на труда “ по Програмата за трансгранично сътрудничество България - Турция. Проекта се изпълнява в партньорство с Търговската борса в гр. Бабаески, област Къркларели, Р.Турция, а ЯТПП е водеща организация. Проекта е класиран в рамките на третата покана за набиране на проектни предложения по програма за трансгранично сътрудничество по ИПП България – Турция, приоритетна ос 1: Устойчиво социално и икономическо развитие, Мярка 1.1: Подобряване на социалното развитие и връзките за социално сближаване. Старта на този проект е в резултат на дългогодишното успешно партньорство между двете организации,  което е и гаранция за неговото прецизно и успешно изпълнение

Продължение...
 
СРЕЩА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНФОРМАЦИОННИ МРЕЖИ В БЪЛГАРИЯ "ДА ПОГОВОРИМ ЗА ЕВРОПА" В БУРГАС ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 22 Юни 2015 15:08

В периода 16 - 18 юни 2015 г.  представители на контактната точка на информационен център Европа Директно – Ямбол ( Ямболска търговско промишлена палата)  взеха участие в Годишна среща на европейските информационни мрежи в България, озаглавена- "Да поговорим за Европа". Срещата бе организирана от Представителството на Европейската комисия в България и се проведе в Експозиционен център "Флора" гр. Бургас.

Продължение...
 
ТРАНСГРАНИЧЕН ТУР - ПРОФЕСИЯ И ПАЗАР НА ТРУДА В БАБАЕСКИ,ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 19 Юни 2015 14:59

В рамките на два дни 12-13 Юни  2015 г. в Бабаески, Турция се проведе едно от по-мащабни събития по проекта “Ученето през целия живот - Мрежа за размяна на опит и социални услуги в професионално обучение, кариерното развитие на хората и пазара на труда“ по Програмата за трансгранично сътрудничество България - Турция. Проекта се изпълнява от Ямболска ТПП в качеството на водеща организация в партньорство с Търговската борса в гр. Бабаески, област Къркларели, Р.Турция.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL