ЯТПП

Начало Събития

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
СЪБИТИЯ
ПО-СИЛЕН БАНКОВ СЪЮЗ: НОВИ МЕРКИ ЗА ПО-ДОБРА ЗАЩИТА НА ДЕПОЗИТИТЕ И ПО-МАЛКИ БАНКОВИ РИСКОВЕ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 30 Ноември 2015 17:55

На 24 ноември 2015 Комисията предложи в цялата еврозона да се въведе схема за гарантиране на банковите депозити и определи допълнителни мерки за намаляване на оставащите рискове в банковия сектор.

Неотдавнашната криза показа, че големите икономически и финансови сътресения могат да отслабят доверието в банковата система. Банковият съюз е създаден, за да поддържа доверието в участващите банки: една европейска схема за гарантиране на депозитите ще укрепи банковия съюз, ще подобри защитата на вложителите в банките, ще повиши финансовата стабилност и ще ограничи още повече връзката между банките и държавния дълг.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWORK-ЯМБОЛ ОРГАНИЗИРА УЧАСТИЕТО НА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ РЕГИОНА НА ЯМБОЛ В БРОКЕРСКО СЪБИТИЕ В САМСУН, ТУРЦИЯ – MATCHMAKING BLACKSEA 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 30 Ноември 2015 10:16

201511 samsun 1

Ямболска търговско-промишлена палата,като организация домакин на Enterprise Europe Network ( най-голямата Европейска мрежа за предприятия в света), бе съорганизатор на Enterprise Europe Network –към Търговско промишлена палата в Самсун, Турция в организацията на едно от най-мащабните събития в Черноморския регион на Турция в областта на международното коопериране - MATCHMAKING BLACKSEA 2015.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
КОНТАКТНА ТОЧКА ‘ЕВРОПА ДИРЕКТНО” – ЯМБОЛ И EURES ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 13 Ноември 2015 14:18

201510 eures 1КОНТАКТНА ТОЧКА ‘ЕВРОПА ДИРЕКТНО” – ЯМБОЛ И EURESНа 13 Ноември 2015, по инициатива на Европа Директно – Стара Загора, контактна точка Европа Директно-Ямбол и Бюро по труда- град Ямбол, се проведе информационен ден в конферентна зала на Бюро по труда- гр. Ямбол, с цел представяне на Европейската Мрежа EURES  и възможностите, които тя предоставя.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
РЕДОВНО ОТЧЕТНО ИЗБОРНО СЪБРАНИЕ НА „ЕВРОКЛУБ ЖЕНА” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 02 Ноември 2015 08:53

201511 jena 1На 30 Октомври /Петък/ в Ямбол се проведе редовно общо отчетно изборно събрание на сдружение Евроклуб Жена. Отчетен беше най-успешния мандат в 10 годишната история на сдружението. Събранието избра нов управителен, както и насоки за дейността на сдружението за периода 2015 - 2020 година. За председател на Евроклуб Жена, отново беше избрана г-жа Татяна Балъкчиева, която от самото начало  е ръководител на сдружението и успешно управлява неговата дейност.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK-ЯМБОЛ ОРГАНИЗИРА УЧАСТИЕТО НА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ В БИЗНЕС МИСИЯ В МИЛАНО И КАТАНИЯ, СИЦИЛИЯ- SICILY4EXPO ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 30 Октомври 2015 09:23

201510 sicil 1Ямболска търговско-промишлена палата, като организация домакин на Enterprise Europe Network (най-голямата Европейска мрежа за предприятия в света), бе съорганизатор на Enterprise Europe Network –CONFINDUSTRIA, Сицилия в организацията на фирмена мисия до Милано и Катания, Сицилия в периода 25-28 Октомври 2015.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
РЕДОВНО ОТЧЕТНО ИЗБОРНО СЪБРАНИЕ НА Ямболска ТПП ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 24 Октомври 2015 08:44

На 23 Октомври /Петък/ в Ямбол се проведе редовно общо отчетно изборно събрание на сдружение Ямболска търговско - промишлена палата. Отчетен беше най-успешния мандат в 25 годишната история на сдружението. Делегатите на събранието изразиха своето задоволство от мащабната дейност през отчетния период, предоставените услуги за представителите на бизнес средите за професионално обучение, производствено и търговско партньорство в страната и чужбина, експертната помощ в международните бизнес мрежи и възможността за европеизация на бизнеса на българските предприемачи.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK-ЯМБОЛ ОРГАНИЗИРА УЧАСТИЕТО НА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ НА БРОКЕРСКО СЪБИТИЕ В КОДЖАЕЛИ, ТУРЦИЯ – MATCH4INDUSTRY ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 22 Октомври 2015 06:21

201511 matchind 1Ямболска търговско-промишлена палата, като организация домакин на Enterprise Europe Network (най-голямата Европейска мрежа за предприятия в света), бе съорганизатор на Enterprise Europe Network-ABIGEM-Южна Мармара, в организацията на едно от най-мащабните събития в Турция в областта на индустрията- MATCH4INDUSTRY.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK-ЯМБОЛ ПРЕДСТАВИ БИЗНЕСА ОТ РЕГИОНА НА ЯМБОЛ НА КАВАЛА-ЕКСПО 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 20 Октомври 2015 16:20

201510 kavala 1Ямболска търговско – промишлена палата посети традиционното 23-то поред изложение “Кавала Експо ” в периода 17-19 Октомври 2015, което се проведе в края на месец октомври 2015 г. в новия изложбен и конферентен център „Апостолос Мардирис“, разположен в Неа Карвали, Кавала - Гърция. Ямболската ТПП организира делегация, в която се включиха експерти и представители на фирми от област Ямбол. След отправената покана от ръководството на Търговската палатата в Кавала, ЯТПП бе и домакин на специален информационен щанд, на който представи Enterprise Europe Network – Ямбол и работата с бизнес средите в Ямболска област.

Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK- ЯМБОЛ ОРГАНИЗИРА БИЗНЕС МИСИЯ И СРЕЩИ ПО ИНТЕРЕСИ В МАЗАРА ДЕЛ ВАЛЛО, СИЦИЛИЯ, ИТАЛИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 08 Октомври 2015 09:16

201510 mazara 1Ямболска търговско-промишлена палата,като организация домакин на Enterprise Europe Network ( най-голямата Европейска мрежа за предприятия в света), в партньорство с Регионалното правителство на Сицилия - Отдел за производствените дейности и Enterprise Europe Network-Кофиндустрия организираха „SICILY4EXPO” – Многосекторна Бизнес Мисия до Мазара дел Валло, Сицилия, Италия в периода 8-11 Октомври 2015.

Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK – ЯМБОЛ ПРОВЕДЕ БИЗНЕС МИСИЯ ДО„ МИЛАНО ЕКСПО 2015” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 05 Октомври 2015 12:19

201510 expo 1Ямболска търговско-промишлена палата и Регионалното обединение на търговските палати в Ломбардия, Милано на 28-29 Септември 2015, организираха платформа за срещи между представители на бизнеса от региона на Ямбол и региона на Милано в изпълнение на проекта – Enterprise Europe Network. Делегация от 15 представители на бизнеса от региона на Ямбол водени от представители на ЯТПП имаха възможност да посетят най-голямото и актуално изложение в света през 2015.

Продължение...
 
СЕКТОРНА ГРУПА „ ЖЕНСКО- ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО” ENTERPRISE EUROPE NETWORK ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 30 Септември 2015 18:59

201509 sect 2На 25 Септември 2015, в Белград, Сърбия се проведе първата среща на Секторната група- „Женско Предприемачество”, част от Европейската Мрежа за Предприятия (Enterprise Europe Network). Като приемна структура на тази мрежа, Ямболската търговско-промишлена палата има представител, който след селективен процес бе избран да се включи в работата на тази секторна група – Даниела Илчева (старши експерт – Европейки програми и проекти при ЯТПП и член на Евроклуб Жена – клуб на жени- преприемачи към ЯТПП). В секторната група  участват 15 жени- експерти, работещи в областта на женското предприемачество от 11 страни от Европа.

Продължение...
 
МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ „ТРАНСГРАНИЧНА СОЦИАЛНО-ИКОНОМИЧЕСКА ПЛАТФОРМА ЗА ПРОФЕСИИ, ПАЗАР НА ТРУДА И КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ“ В ЯМБОЛ, БЪЛГАРИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 15 Септември 2015 14:47

Ямболска търговско-промишлена палата  проведе международна  конференция по европейски проект „L L L – Network-Учене през целия живот - Мрежа за размяна на опит и социални услуги в професионално обучение, кариерното развитие на хората и пазара на труда„  на 11 и 12 септември 2015 г. в гр. Ямбол, България.  На конфрепенцията присъстваха 40 души от гр. Ямбол и 40 души от района на гр. Бабаески, Турция,   представители на образователни институции и центрове за професионално обучение, предприемачи, браншови организации, работодатели, сдружения и публични институции свързани със социално-икономическото развитие в трансграничния регион България – Турция.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
БИЗНЕС СРЕЩИ ПО ИНТЕРЕСИ ПО ВРЕМЕ НА ПЕТОТО ИЗДАНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНО ТЪРГОВСКО ИЗЛОЖЕНИЕ MIDEST, ПАРИЖ 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 13 Септември 2015 07:03

Петото издание на международното брокерско събитие по време на търговското изложение MIDEST  ще се проведе в Париж от 17 до 20 Ноември 2015.
MIDEST е ключова платформа за международни доставчици на промишленои стоки. MIDEST е най- голямото събитие в света в сферата на подизпълнителските услуги в промишлеността. MIDEST е познато като една от най- важните в света ключови платформи за подизпълнителски услуги в промишлеността на международно ниво, която се организира, за да сформира уникална точка за провеждане на срещи за доставчици и търсещи услуги сред общността на подизпълнителите.

Продължение...
 
ЯТПП ЗАПОЧВА РАБОТА ПО НОВ ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ + ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 13 Септември 2015 06:48

От Септември 2015, Ямболска търговско-промишлена палата стартира изпълнението на нов проект, финансиран по програма “Еразъм+”, ключова дейност – „Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики” -„Стратегически партньорства за професионално образование и обучение”. По проекта си партнират организации от България, Гърция, Кипър, Испания и Германия – общо 9 партньора от 5 европейски страни. Проекта има за цела да установи нуждите на различните поколения от професионално обучение при предаване на семейния бизнес от едно поколение на друго в условията на общия Европейски пазар. Водеща организация е ЯТПП, като проекта бе класиран на второ място с почти максимален брой точки, измежду общо селектирани 7 проекта за цялата страна.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL