ЯТПП

Начало Събития

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
СЪБИТИЯ
ENTERPRISE EUROPE NETWROK- ЯМБОЛ ОРГАНИЗИРА БИЗНЕС МИСИЯ И СРЕЩИ ПО ИНТЕРЕСИ В МАЗАРА ДЕЛ ВАЛЛО, СИЦИЛИЯ, ИТАЛИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 08 Октомври 2015 09:16

201510 mazara 1Ямболска търговско-промишлена палата,като организация домакин на Enterprise Europe Network ( най-голямата Европейска мрежа за предприятия в света), в партньорство с Регионалното правителство на Сицилия - Отдел за производствените дейности и Enterprise Europe Network-Кофиндустрия организираха „SICILY4EXPO” – Многосекторна Бизнес Мисия до Мазара дел Валло, Сицилия, Италия в периода 8-11 Октомври 2015.

Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK – ЯМБОЛ ПРОВЕДЕ БИЗНЕС МИСИЯ ДО„ МИЛАНО ЕКСПО 2015” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 05 Октомври 2015 12:19

201510 expo 1Ямболска търговско-промишлена палата и Регионалното обединение на търговските палати в Ломбардия, Милано на 28-29 Септември 2015, организираха платформа за срещи между представители на бизнеса от региона на Ямбол и региона на Милано в изпълнение на проекта – Enterprise Europe Network. Делегация от 15 представители на бизнеса от региона на Ямбол водени от представители на ЯТПП имаха възможност да посетят най-голямото и актуално изложение в света през 2015.

Продължение...
 
СЕКТОРНА ГРУПА „ ЖЕНСКО- ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО” ENTERPRISE EUROPE NETWORK ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 30 Септември 2015 18:59

201509 sect 2На 25 Септември 2015, в Белград, Сърбия се проведе първата среща на Секторната група- „Женско Предприемачество”, част от Европейската Мрежа за Предприятия (Enterprise Europe Network). Като приемна структура на тази мрежа, Ямболската търговско-промишлена палата има представител, който след селективен процес бе избран да се включи в работата на тази секторна група – Даниела Илчева (старши експерт – Европейки програми и проекти при ЯТПП и член на Евроклуб Жена – клуб на жени- преприемачи към ЯТПП). В секторната група  участват 15 жени- експерти, работещи в областта на женското предприемачество от 11 страни от Европа.

Продължение...
 
МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ „ТРАНСГРАНИЧНА СОЦИАЛНО-ИКОНОМИЧЕСКА ПЛАТФОРМА ЗА ПРОФЕСИИ, ПАЗАР НА ТРУДА И КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ“ В ЯМБОЛ, БЪЛГАРИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 15 Септември 2015 14:47

Ямболска търговско-промишлена палата  проведе международна  конференция по европейски проект „L L L – Network-Учене през целия живот - Мрежа за размяна на опит и социални услуги в професионално обучение, кариерното развитие на хората и пазара на труда„  на 11 и 12 септември 2015 г. в гр. Ямбол, България.  На конфрепенцията присъстваха 40 души от гр. Ямбол и 40 души от района на гр. Бабаески, Турция,   представители на образователни институции и центрове за професионално обучение, предприемачи, браншови организации, работодатели, сдружения и публични институции свързани със социално-икономическото развитие в трансграничния регион България – Турция.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
БИЗНЕС СРЕЩИ ПО ИНТЕРЕСИ ПО ВРЕМЕ НА ПЕТОТО ИЗДАНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНО ТЪРГОВСКО ИЗЛОЖЕНИЕ MIDEST, ПАРИЖ 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 13 Септември 2015 07:03

Петото издание на международното брокерско събитие по време на търговското изложение MIDEST  ще се проведе в Париж от 17 до 20 Ноември 2015.
MIDEST е ключова платформа за международни доставчици на промишленои стоки. MIDEST е най- голямото събитие в света в сферата на подизпълнителските услуги в промишлеността. MIDEST е познато като една от най- важните в света ключови платформи за подизпълнителски услуги в промишлеността на международно ниво, която се организира, за да сформира уникална точка за провеждане на срещи за доставчици и търсещи услуги сред общността на подизпълнителите.

Продължение...
 
ЯТПП ЗАПОЧВА РАБОТА ПО НОВ ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ + ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 13 Септември 2015 06:48

От Септември 2015, Ямболска търговско-промишлена палата стартира изпълнението на нов проект, финансиран по програма “Еразъм+”, ключова дейност – „Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики” -„Стратегически партньорства за професионално образование и обучение”. По проекта си партнират организации от България, Гърция, Кипър, Испания и Германия – общо 9 партньора от 5 европейски страни. Проекта има за цела да установи нуждите на различните поколения от професионално обучение при предаване на семейния бизнес от едно поколение на друго в условията на общия Европейски пазар. Водеща организация е ЯТПП, като проекта бе класиран на второ място с почти максимален брой точки, измежду общо селектирани 7 проекта за цялата страна.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
БИЗНЕС МИСИЯ И БРОКЕРСКИ СРЕЩИ ПО ИНТЕРЕСИ В ТРАПАНИ, СИЦИЛИЯ 8-11 ОКТОМВРИ 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 15 Август 2015 16:29

Enterprise Europe Network Ямбол, като партнираща организация има удоволствието да Ви покани за участие в бизнес мисия в Трапани, Сицилия в периода 8-11 Октомври 2015           (https://www.b2match.eu/sicily4expo-mazara/), която ще се проведе под егидата на Регионалното правителство на Сицилия - Отдел за производствените дейности.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
EEN-ЯМБОЛ УЧАСТВА С ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ РЕГИОНА НА ЯМБОЛ В БРОКЕРСКИ СРЕЩИ ПО ИНТЕРЕСИ B2B – СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 09 Август 2015 16:58

Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network (EEN), на която Ямболската Търговско Промишлена Палата е приемна структура, участва с делегация от региона на Ямбол в организирани В2В срещи,които  се проведоха на 04 и 05 Август 2015 в рамките на международното специализирано изложение “Селското стопанство и всичко за него” в Добрич, България. Главен организатор на В2В срещите е Търговско-промишлена палата – Добрич, член на EEN – България, a Търговско промишлена палата-Ямбол ( EEN-Yambol, BG) е съорганизатор. Фирмите от региона на Ямбол имаха възможност да проведат срещи с фирми от Румъния както и с фирми от региона на Добрич.

Продължение...
 
БИЗНЕС МИСИЯ В КОДЖАЕЛИ, ТУРЦИЯ 15- 16 ОКТОМВРИ 2015Г. ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 09 Август 2015 16:50

Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани за участие в Match4Industry - двустранни срещи за бизнес сътрудничество, които ще се проведат на 15 и 16 октомврии 2015 в индустриалния парк TOSB, Коджаели, Турция. Събитието ще се състои в рамките на изложението за промишленост и технологии SANTEK 2015. Организатори на събитието са Промишлената палата в Коджаели, ABİGEM – Източен Мармарис, Търговската палата на Люксембург и други организации в подкрепа на бизнеса.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ЯМБОЛСКИЯ БИЗНЕС СЕ ВКЛЮЧИ В ПРОТЕСТА СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 03 Август 2015 16:43

На 29 юли 2015, в конферентната зала на хотел Диана Палас- Ямбол, Ямболския бизнес  каза „НЕ” на повишаването на електроенергията.  Своеобразния протест бе организиран от Ямболска търговско-промишлена палата, в подкрепа с другите две работодателски отганизации от Ямбол -  ИСА и КРИБ, както и от представителите на синдикатите  КНСБ и КТ „Подкрепа”. Протеста бе подкрепен и от представителите на Ямболския бизнес, които са пряко засегнати от предвижданото увеличение в цените на електроенергията.

Продължение...
 
ЯТПП УЧАСТВА НА ОФИЦИАЛНОТО ОТКРИВАНЕ НА ПЕТНАДЕСЕТО ПО РЕД ИЗЛОЖЕНИЕ В ОДРИН, ТУРЦИЯ ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕ, ЖИВОТНОВЪДСТВО, ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ И ТЕХНИКА ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 29 Юли 2015 17:06

За петнадесети поред път, в Одрин, Турция официално бе открито специализирано изложение в сферата на земеделието, животновъдството, земеделска техника и продукция. На 22 юли 2015, председателя на Търговска Промишлена Палата Одрин – Реджеп Зипкинкурт, официално приветства посетителите и участниците в изложението, акцентирайки на факта, че това е едно от най-мащабните изложения в Турция, събиращо на едно място повече от 60 фирми участници.

Продължение...
 
РАБОТНА СРЕЩА НА ЕКИПА ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ В БАБЕСКИ, ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 29 Юли 2015 16:46

На 10 юли 2015 в Бабаески, Турция в офиса на Търговска Борса Бабаески, се проведе поредната работна  среща по проекта „ Ученето през целия живот - Мрежа за размяна на опит и социални услуги в професионално обучение, кариерното развитие на хората и пазара на труда “ по Програмата за трансгранично сътрудничество България - Турция. Проекта се изпълнява в партньорство с Търговската борса в гр. Бабаески, област Къркларели, Р.Турция, а ЯТПП е водеща организация. Проекта е класиран в рамките на третата покана за набиране на проектни предложения по програма за трансгранично сътрудничество по ИПП България – Турция, приоритетна ос 1: Устойчиво социално и икономическо развитие, Мярка 1.1: Подобряване на социалното развитие и връзките за социално сближаване.

Продължение...
 
МИЛИОНИ ИДВАТ ПО ТРАНСГРАНИЧНОТО СЪТРУДНИЧЕСТВО С ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 29 Юли 2015 16:33

Европейската комисия одобри програмата за трансгранично сътрудничество „ИНТЕРРЕГ по ИПП за ТГС България-Турция“. Европейската комисия одобри програмата за трансгранично сътрудничество „ИНТЕРРЕГ по ИПП за ТГС България-Турция“. С решение № C(2015) 5280 от 22 юли 2015 г. Европейската комисия одобри програмата за трансгранично сътрудничество „ИНТЕРРЕГ по Инструмента за предприсъединителна помощ за трансгранично сътрудничество България-Турция“. Тя е една от общо петте програми на Европейския съюз за трансгранично сътрудничество, в които страната ни участва през периода 2014-2020 година.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ФИНАНСИРАНЕ НА ПРОЕКТИ ОТ ФОНД „УСЛОВИЯ НА ТРУД“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 29 Юли 2015 16:24

Фонд „Условия на труд“ има за цел да финансира дейности и мероприятия за подобряване на условията на труд, в съответствие с действащото законодателство на Република България, по програма приета от Националния съвет по условия на труд.

Краен срок: всеки месец, до 25-то число

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL