ЯТПП

Начало Събития

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
СЪБИТИЯ
INDUSTRYMATCHMAKING 2016 - ДВУСТРАННИ БИЗНЕС СРЕЩИ ЗА ТЪРГОВСКО КООПЕРИРАНЕ И ТЕХНОЛОГИЧЕН ТРАНСФЕР МЕЖДУ БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 26 Януари 2016 17:28

Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата, съвместно с Българска стопанска камара и Интер Експо Център имат удоволствието да поканят заинтересовани лица за участие в международни двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер на 7 април 2016г, четвъртък, от 10.30 – 18.00 в Интер Експо Център, София, България.

 

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
АКТИВНО ТРОНСГРАНИЧНО СЪТРУДНИЧЕСТВО ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 17 Януари 2016 15:03

Председателя на Ямболска търговско - промишлена палата  Стойчо Стойчев и заместник  председателя Татяна Балъкчиева  посетиха на на 13.01.2016 година  Търговската земеделска борса в гр. Узункопрю, Турция. Посещението се проведе по покана на Управителния съвет  на Борсата  и председателя  Егемем Аслан, за да бъде представено предложение за съвместна разработка на Европейски проект по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ България-Турция  2014 – 2020.

Продължение...
 
ФИНАНСИРАНЕ НА ПРОЕКТИ ЗА ВНЕДРЯВАНЕ НА ИНОВАЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ПО ОПИК ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 05 Януари 2016 17:23

Обявена е процедурата за кандидатстване с проекти по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ BG16RFOP002-1.001„Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията“.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
КООРДИНАЦИОННА СРЕЩА ЗА СТАРТИРАНЕ НА ПРОЕКТ „ SUCCESS..ION” ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ +, КД2- „СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА ИНОВАЦИИ И ОБМЕН НА ДОБРИ ПРАКТИКИ” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 28 Декември 2015 17:23

На 17 и 18 Декември 2015, Ямболска търовско промишлена палата, като водещ партньор по проекта “Success..ion”, бе домакин на координационна среща за стартиране на прокт, който се изпълнява по програма Еразъм +, ключова дейност 2 – „Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики” -„Стратегически партньорства за професионално образование и обучение”.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ПО-СИЛЕН БАНКОВ СЪЮЗ: НОВИ МЕРКИ ЗА ПО-ДОБРА ЗАЩИТА НА ДЕПОЗИТИТЕ И ПО-МАЛКИ БАНКОВИ РИСКОВЕ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 30 Ноември 2015 17:55

На 24 ноември 2015 Комисията предложи в цялата еврозона да се въведе схема за гарантиране на банковите депозити и определи допълнителни мерки за намаляване на оставащите рискове в банковия сектор.

Неотдавнашната криза показа, че големите икономически и финансови сътресения могат да отслабят доверието в банковата система. Банковият съюз е създаден, за да поддържа доверието в участващите банки: една европейска схема за гарантиране на депозитите ще укрепи банковия съюз, ще подобри защитата на вложителите в банките, ще повиши финансовата стабилност и ще ограничи още повече връзката между банките и държавния дълг.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWORK-ЯМБОЛ ОРГАНИЗИРА УЧАСТИЕТО НА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ РЕГИОНА НА ЯМБОЛ В БРОКЕРСКО СЪБИТИЕ В САМСУН, ТУРЦИЯ – MATCHMAKING BLACKSEA 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 30 Ноември 2015 10:16

201511 samsun 1

Ямболска търговско-промишлена палата,като организация домакин на Enterprise Europe Network ( най-голямата Европейска мрежа за предприятия в света), бе съорганизатор на Enterprise Europe Network –към Търговско промишлена палата в Самсун, Турция в организацията на едно от най-мащабните събития в Черноморския регион на Турция в областта на международното коопериране - MATCHMAKING BLACKSEA 2015.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
КОНТАКТНА ТОЧКА ‘ЕВРОПА ДИРЕКТНО” – ЯМБОЛ И EURES ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 13 Ноември 2015 14:18

201510 eures 1КОНТАКТНА ТОЧКА ‘ЕВРОПА ДИРЕКТНО” – ЯМБОЛ И EURESНа 13 Ноември 2015, по инициатива на Европа Директно – Стара Загора, контактна точка Европа Директно-Ямбол и Бюро по труда- град Ямбол, се проведе информационен ден в конферентна зала на Бюро по труда- гр. Ямбол, с цел представяне на Европейската Мрежа EURES  и възможностите, които тя предоставя.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
РЕДОВНО ОТЧЕТНО ИЗБОРНО СЪБРАНИЕ НА „ЕВРОКЛУБ ЖЕНА” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 02 Ноември 2015 08:53

201511 jena 1На 30 Октомври /Петък/ в Ямбол се проведе редовно общо отчетно изборно събрание на сдружение Евроклуб Жена. Отчетен беше най-успешния мандат в 10 годишната история на сдружението. Събранието избра нов управителен, както и насоки за дейността на сдружението за периода 2015 - 2020 година. За председател на Евроклуб Жена, отново беше избрана г-жа Татяна Балъкчиева, която от самото начало  е ръководител на сдружението и успешно управлява неговата дейност.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK-ЯМБОЛ ОРГАНИЗИРА УЧАСТИЕТО НА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ В БИЗНЕС МИСИЯ В МИЛАНО И КАТАНИЯ, СИЦИЛИЯ- SICILY4EXPO ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 30 Октомври 2015 09:23

201510 sicil 1Ямболска търговско-промишлена палата, като организация домакин на Enterprise Europe Network (най-голямата Европейска мрежа за предприятия в света), бе съорганизатор на Enterprise Europe Network –CONFINDUSTRIA, Сицилия в организацията на фирмена мисия до Милано и Катания, Сицилия в периода 25-28 Октомври 2015.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
РЕДОВНО ОТЧЕТНО ИЗБОРНО СЪБРАНИЕ НА Ямболска ТПП ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 24 Октомври 2015 08:44

На 23 Октомври /Петък/ в Ямбол се проведе редовно общо отчетно изборно събрание на сдружение Ямболска търговско - промишлена палата. Отчетен беше най-успешния мандат в 25 годишната история на сдружението. Делегатите на събранието изразиха своето задоволство от мащабната дейност през отчетния период, предоставените услуги за представителите на бизнес средите за професионално обучение, производствено и търговско партньорство в страната и чужбина, експертната помощ в международните бизнес мрежи и възможността за европеизация на бизнеса на българските предприемачи.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK-ЯМБОЛ ОРГАНИЗИРА УЧАСТИЕТО НА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ НА БРОКЕРСКО СЪБИТИЕ В КОДЖАЕЛИ, ТУРЦИЯ – MATCH4INDUSTRY ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 22 Октомври 2015 06:21

201511 matchind 1Ямболска търговско-промишлена палата, като организация домакин на Enterprise Europe Network (най-голямата Европейска мрежа за предприятия в света), бе съорганизатор на Enterprise Europe Network-ABIGEM-Южна Мармара, в организацията на едно от най-мащабните събития в Турция в областта на индустрията- MATCH4INDUSTRY.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK-ЯМБОЛ ПРЕДСТАВИ БИЗНЕСА ОТ РЕГИОНА НА ЯМБОЛ НА КАВАЛА-ЕКСПО 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 20 Октомври 2015 16:20

201510 kavala 1Ямболска търговско – промишлена палата посети традиционното 23-то поред изложение “Кавала Експо ” в периода 17-19 Октомври 2015, което се проведе в края на месец октомври 2015 г. в новия изложбен и конферентен център „Апостолос Мардирис“, разположен в Неа Карвали, Кавала - Гърция. Ямболската ТПП организира делегация, в която се включиха експерти и представители на фирми от област Ямбол. След отправената покана от ръководството на Търговската палатата в Кавала, ЯТПП бе и домакин на специален информационен щанд, на който представи Enterprise Europe Network – Ямбол и работата с бизнес средите в Ямболска област.

Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK- ЯМБОЛ ОРГАНИЗИРА БИЗНЕС МИСИЯ И СРЕЩИ ПО ИНТЕРЕСИ В МАЗАРА ДЕЛ ВАЛЛО, СИЦИЛИЯ, ИТАЛИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 08 Октомври 2015 09:16

201510 mazara 1Ямболска търговско-промишлена палата,като организация домакин на Enterprise Europe Network ( най-голямата Европейска мрежа за предприятия в света), в партньорство с Регионалното правителство на Сицилия - Отдел за производствените дейности и Enterprise Europe Network-Кофиндустрия организираха „SICILY4EXPO” – Многосекторна Бизнес Мисия до Мазара дел Валло, Сицилия, Италия в периода 8-11 Октомври 2015.

Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK – ЯМБОЛ ПРОВЕДЕ БИЗНЕС МИСИЯ ДО„ МИЛАНО ЕКСПО 2015” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 05 Октомври 2015 12:19

201510 expo 1Ямболска търговско-промишлена палата и Регионалното обединение на търговските палати в Ломбардия, Милано на 28-29 Септември 2015, организираха платформа за срещи между представители на бизнеса от региона на Ямбол и региона на Милано в изпълнение на проекта – Enterprise Europe Network. Делегация от 15 представители на бизнеса от региона на Ямбол водени от представители на ЯТПП имаха възможност да посетят най-голямото и актуално изложение в света през 2015.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL