ЯТПП

Начало Събития

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
СЪБИТИЯ
БИЗНЕС ДАМИ ОТ ЯМБОЛ И СЛИВЕН ПОСЕТИХА МЕЖДУНАРОДНИЯ ФОРУМ „СИЛАТА НА ЖЕНИТЕ-ПРЕДПРИЕМАЧИ“ В ОДРИН ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 18 Април 2016 17:05

На 13 и 14 април 2016 г. в Одрин, Турция се проведе международния форум „Силата на жените-предприемачи“, организиран от Съвета на жените-предприемачи в Одрин със съдействието на Одринската търговско-промишлена палата.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK-ЯМБОЛ ОРГАНИЗИРА УЧАСТИЕТО НА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ ЯМБОЛ НА БРОКЕРСКО СЪБИТИЕ В ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР В СОФИЯ – INDUSTRY MATCHMAKING 2016 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 10 Април 2016 07:03

На 7 Април 2016, в София по време на международните изложби  MachTech & InnoTech 2016 и  Bulcontrola 2016 в Интерекспо Център, Българска стопанска камара, като организатор и Ямболска търговска- промишлена палата, като съорганизатор, в качеството си на приемни структури на EEN- Enterprise Europe Network ( най-голямата мрежа в света в подкрепа на бизнеса), предоставиха възможност на  десетки фирми от България и чужбина да проведат двустранни бизнес срещи по интереси за търговско коопериране и технологичен трансфер.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ОП „Развитие на човешките ресурси“ разпределя 81 млн. лв. за работодатели, които наемат безработни над 29 г. ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 30 Март 2016 17:04

Агенцията по заетостта стартира схема „Обучения и заетост за безработни над 29 години“, в рамките на която ще бъдат осигурени 81 млн.лв. за заетост и обучения на лица над 29 години. За целта, от 25 март 2016 г. в бюрата по труда в цялата страна всеки работодател може да заяви своите потребности за наемането на работници по схемата.
В първия етап, който стартира от 25 март, е осигурен бюджет за трудови възнаграждения на безработни лица над 29 години, регистрирани в бюрата по труда. Вторият етап предлага възможност за обучение и преквалификация, а след това и заетост.
За работодателите:

Продължение...
 
EEN-ЯМБОЛ КОНСУЛТИРА МЕСТНИЯ БИЗНЕС ОТНОСНО „ИЗНОС ИЗВЪН ЕС“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 28 Март 2016 18:09

На 25 Март 2016 г., в конферентна зала на Бизнес клуб Странджата, Еnterprise Europe Network (ЕЕN)- Ямбол и хост структурата му - Ямболска Търговско Промишлена Палата (ЯТПП) организираха конференция на тема „Износ извън ЕС“. Разширяването на международните връзки и сътрудничество на нашата страна с други държави води след себе си потребността от много добро познаване на валутните и митническите режими от физическите и юридическите лица при осъществяване на валутни и външнотърговски сделки. Това е особено актуално сега в условията на пълноправно членство на страната ни в Европейския съюз, тъй като държавната ни територия е част от единната митническа територия на Общността, а част от границите ни са външни за Съюза.

Продължение...
 
ПОДПОМАГАНЕ НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС ПРЕЗ 2016 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 24 Март 2016 17:58

На 23 Март 2016 г., в конферентна зала „Май“ на община Сливен, Еnterprise Europe Network (ЕЕN)- Ямбол и организацията му домакин - Ямболска Търговско Промишлена Палата (ЯТПП) участва като съорганизатор в конференция на тема  „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016“. Основен организатор на събитието бе Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ПОДПОМАГАНЕ НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС ПРЕЗ 2016 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 18 Март 2016 12:38

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия в партньорство с Enterprise Europe Netwrok- Ямбол към ЯТПП (Европейска мрежа за подпомагане на МСП) организират конференция, която цели подобряване на комуникацията между държавата и бизнеса, както и прилагане на активни мерки за насърчаване на предприемачеството. Конференцията е на тема:

Продължение...
 
Бизнес мисия в Коджаели, Турция 26-27 МАй 2016 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 02 Март 2016 18:51

Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани за участие в Match4Industry - двустранни срещи за бизнес сътрудничество, които ще се проведат на 26 и 27 Май 2016 в индустриалния парк TOSB, Коджаели, Турция.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ПРОМЕНЕНА РАБОТНА ПРОГРАМА ЗА 2016 ПО ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 16 Февруари 2016 18:54

С решение на Комитета за наблюдение е променена Индикативната годишна работна програма по Оперативна програма Конкурентоспособност и иновации за 2016 г.

Продължение...
 
ФИНАНСИРАНЕ НА ПРОЕКТИ ЗА СТАРТИРАЩИ ИНОВАТИВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 16 Февруари 2016 18:09

logo op ino konkОтворена е за кандидатстване процедура BG16RFOP002-1.002 „Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия“ по Приоритетна ос 1 „Технологично развитие и иновации“, Инвестиционен приоритет 1.1 „Технологично развитие и иновации“ на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ЕВРОПЕЙСКИ ПОРТАЛ ЗА ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ (ЕПИП) ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 26 Януари 2016 17:35

Какво представлява ЕПИП? ЕПИП е общественодостъпен уебпортал, в който организатори на проекти от ЕС разполагат с възможност да представят проектите си на потенциални инвеститори от целия свят. Той ще служи като прозрачен ориентиран към бъдещето механизъм за утвърждаване на инвестиционни проекти, засилващ вярата на инвеститорите в перспективите за икономиката на ЕС. ЕПИП е неразделна част от парадигмата на благотворния цикъл: повече инвестиции водят до повече работни места и по-голям икономически растеж, а целта на ЕПИП е да стимулира инвестиционния процес.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
INDUSTRYMATCHMAKING 2016 - ДВУСТРАННИ БИЗНЕС СРЕЩИ ЗА ТЪРГОВСКО КООПЕРИРАНЕ И ТЕХНОЛОГИЧЕН ТРАНСФЕР МЕЖДУ БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 26 Януари 2016 17:28

Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата, съвместно с Българска стопанска камара и Интер Експо Център имат удоволствието да поканят заинтересовани лица за участие в международни двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер на 7 април 2016г, четвъртък, от 10.30 – 18.00 в Интер Експо Център, София, България.

 

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
АКТИВНО ТРОНСГРАНИЧНО СЪТРУДНИЧЕСТВО ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 17 Януари 2016 15:03

Председателя на Ямболска търговско - промишлена палата  Стойчо Стойчев и заместник  председателя Татяна Балъкчиева  посетиха на на 13.01.2016 година  Търговската земеделска борса в гр. Узункопрю, Турция. Посещението се проведе по покана на Управителния съвет  на Борсата  и председателя  Егемем Аслан, за да бъде представено предложение за съвместна разработка на Европейски проект по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ България-Турция  2014 – 2020.

Продължение...
 
ФИНАНСИРАНЕ НА ПРОЕКТИ ЗА ВНЕДРЯВАНЕ НА ИНОВАЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ПО ОПИК ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 05 Януари 2016 17:23

Обявена е процедурата за кандидатстване с проекти по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ BG16RFOP002-1.001„Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията“.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
КООРДИНАЦИОННА СРЕЩА ЗА СТАРТИРАНЕ НА ПРОЕКТ „ SUCCESS..ION” ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ +, КД2- „СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА ИНОВАЦИИ И ОБМЕН НА ДОБРИ ПРАКТИКИ” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 28 Декември 2015 17:23

На 17 и 18 Декември 2015, Ямболска търовско промишлена палата, като водещ партньор по проекта “Success..ion”, бе домакин на координационна среща за стартиране на прокт, който се изпълнява по програма Еразъм +, ключова дейност 2 – „Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики” -„Стратегически партньорства за професионално образование и обучение”.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL