ЯТПП

Начало Събития

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
СЪБИТИЯ
ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ- ЯМБОЛ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 23 Юни 2016 18:11

Под мотото „Един град – много възможности“ община Ямбол в партньорство с Ямболска търговско-промишлена палата /Enterprise Europe Network- Ямбол/ събра министри, дипломати, български и чуждестранни инвеститори.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ОБУЧЕНИЕ ЗА МСП НА ТЕМА "ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ" В БУРГАС ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 19 Юни 2016 16:02

На 24 юни 2016 г., в Бургас  ще се проведе бизнес обучение за малки и средни предприятия на тема “Дигитален маркетинг”. Събитието се организира от ИАНМСП съвместно с Microsoft България и подкрепата на Enterprise Europe Network- Ямбол. Събитието е част от поредица обучения, които ще се проведат в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора и Русе през месец юни 2016 г. Темите са „Дигитална идентичност и сигурност“, „Дигитален маркетинг“ и „Бизнес протокол и етикет“ и са внимателно подбрани на база обратна връзка от компаниите и публичните организации, които работят с тях и имат за цел да подпомогнат бизнес развитието на малките и средните предприятия в България.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
КООРДИНАЦИОННА СРЕЩА ПО ПРОЕКТ „SUCCESS…ION- ОСИГУРЯВАНЕ НА ПОДКРЕПА ЗА УСПЕШНО УНАСЛЕДЯВАНЕ И ТРАНСФЕР НА СЕМЕЕН БИЗНЕС ЧРЕЗ КОНСУЛТАЦИИ И ОБУЧЕНИЕ” В ТРИР, ГЕРМАНИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 04 Юни 2016 16:35

На 1-2 юни в гр. Трир, Германия, Ямболска търговско - промишлена палата, като водещ партньор по европейски проект “Success..ion”, участва в координационна среща. Проекта се изпълнява по програма Еразъм +, ключова дейност 2 – „Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики” , „Стратегически партньорства за професионално образование и обучение”. Домакин на срещата бе Университетът в Трир, Германия, а срещата бе открита от професор Блок - декан на факултета „Предприемачество и иновации“

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK-ЯМБОЛ ОРГАНИЗИРА УЧАСТИЕТО НА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ НА БРОКЕРСКО СЪБИТИЕ В КОДЖАЕЛИ, ТУРЦИЯ – MATCH4INDUSTRY 2016 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 04 Юни 2016 16:27

Ямболска търговско-промишлена палата, като организация домакин на Enterprise Europe Network ( най-голямата Европейска мрежа за предприятия в света), бе съорганизатор на Enterprise Europe Network -ABIGEM- Южна Мармара - Турция, в организацията на едно от най-мащабните събития областта на индустрията - MATCH4INDUSTRY.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ПОДПОМАГАНЕ НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС ПРЕЗ 2016 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 24 Май 2016 10:18

На 13 Май 2016 г., в конферентна зала на Областна управа Ямбол, Еnterprise Europe Network (ЕЕN)- Ямбол и организацията му домакин - Ямболска Търговско Промишлена Палата (ЯТПП) участва като съорганизатор в конференция на тема  „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016“. Основен организатор на събитието бе Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

Продължение...
 
Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г. ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 12 Май 2016 05:15

ПОКАНА

Във връзка с новите практики на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и подобряване на комуникацията между държавата и бизнеса, както и за прилагане на активни мерки за насърчаване на предприемачеството, имамe удоволствието да Ви поканим да вземете участие в предстоящата конференция на тема: „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
КОНФЕРЕНЦИЯ "ИНВЕСТИЦИОННИЯТ ПЛАН ЗА ЕВРОПА", 13 МАЙ 2016Г., ПЛОВДИВ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 03 Май 2016 17:39

Европейската комисия има удоволствието да Ви покани на 13 май 2016г. в гр. Пловдив на конференция "Инвестиционният план за Европа". Планът за инвестиции представлява нов и амбициозен начин за насърчаване на инвестициите, без да се създава нов дълг. Той е отворен както за предприемачи, така и за публични предприятия и общини, които могат да кандидатстват за финансиране, в случай на подходящи проекти.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWORK-ЯМБОЛ БЕ ДОМАКИН НА БИЗНЕС МИСИЯ ОТ САМСУН ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 25 Април 2016 19:57

20160425 edirne 11В рамките на Европейската мрежа в подкрепа на предприемачеството-Enterprise Europe Network, Ямболска търговска промишлена палата, бе домакин на организирана бизнес мисия на фирми от Самсун, Турция в периода 20-23 Април 2016. Фирмите, които бяха включени в делегацията са в сферата на производството и търговията с мебели.

Делегацията от Самсун и партньорите от Ямбол посетиха изложението „Светът на мебелите“ в Интер Експо Център в София. Това е най-голямото изложение в този сектор в България, в което участват фирми-лидери в този бранш. Регионът на Ямбол, Сливен и Бургас бе представен с 8 щанда. Делегацията разгледа всеки един от тях, като представителите имаха възможност да проведат разговори очи в очи относно продукти и услуги, които представляват интерес за тях.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
БИЗНЕС МИСИЯ НА ФИРМИ ОТ МЕБЕЛНИЯ СЕКТОР ОТ САМСУН, ТУРЦИЯ НА СРЕЩА С БИЗНЕСА ОТ ЯМБОЛ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 20 Април 2016 04:04

В рамките на Европейската мрежа в подкрепа на предприемачеството Enterprise Europe Network , Ямболска търговска промишлена палата, ше бъде домакин на организирана бизнес мисия на фирми от Самсун, Турция в периода 20-23 Април 2016. Фирмите, които са включени в делегацията са в сферата на производството и търговията с мебели. ЯТПП (EEN-Ямбол) е организирала посещения на най-голямото мебелно изложение в България, което ще се проведе в периода 19-23 Април в Интер Експо Център в София – „Светът на мебелите“.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
БИЗНЕС ДАМИ ОТ ЯМБОЛ И СЛИВЕН ПОСЕТИХА МЕЖДУНАРОДНИЯ ФОРУМ „СИЛАТА НА ЖЕНИТЕ-ПРЕДПРИЕМАЧИ“ В ОДРИН ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 18 Април 2016 17:05

На 13 и 14 април 2016 г. в Одрин, Турция се проведе международния форум „Силата на жените-предприемачи“, организиран от Съвета на жените-предприемачи в Одрин със съдействието на Одринската търговско-промишлена палата.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK-ЯМБОЛ ОРГАНИЗИРА УЧАСТИЕТО НА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ ЯМБОЛ НА БРОКЕРСКО СЪБИТИЕ В ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР В СОФИЯ – INDUSTRY MATCHMAKING 2016 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 10 Април 2016 07:03

На 7 Април 2016, в София по време на международните изложби  MachTech & InnoTech 2016 и  Bulcontrola 2016 в Интерекспо Център, Българска стопанска камара, като организатор и Ямболска търговска- промишлена палата, като съорганизатор, в качеството си на приемни структури на EEN- Enterprise Europe Network ( най-голямата мрежа в света в подкрепа на бизнеса), предоставиха възможност на  десетки фирми от България и чужбина да проведат двустранни бизнес срещи по интереси за търговско коопериране и технологичен трансфер.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ОП „Развитие на човешките ресурси“ разпределя 81 млн. лв. за работодатели, които наемат безработни над 29 г. ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 30 Март 2016 17:04

Агенцията по заетостта стартира схема „Обучения и заетост за безработни над 29 години“, в рамките на която ще бъдат осигурени 81 млн.лв. за заетост и обучения на лица над 29 години. За целта, от 25 март 2016 г. в бюрата по труда в цялата страна всеки работодател може да заяви своите потребности за наемането на работници по схемата.
В първия етап, който стартира от 25 март, е осигурен бюджет за трудови възнаграждения на безработни лица над 29 години, регистрирани в бюрата по труда. Вторият етап предлага възможност за обучение и преквалификация, а след това и заетост.
За работодателите:

Продължение...
 
EEN-ЯМБОЛ КОНСУЛТИРА МЕСТНИЯ БИЗНЕС ОТНОСНО „ИЗНОС ИЗВЪН ЕС“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 28 Март 2016 18:09

На 25 Март 2016 г., в конферентна зала на Бизнес клуб Странджата, Еnterprise Europe Network (ЕЕN)- Ямбол и хост структурата му - Ямболска Търговско Промишлена Палата (ЯТПП) организираха конференция на тема „Износ извън ЕС“. Разширяването на международните връзки и сътрудничество на нашата страна с други държави води след себе си потребността от много добро познаване на валутните и митническите режими от физическите и юридическите лица при осъществяване на валутни и външнотърговски сделки. Това е особено актуално сега в условията на пълноправно членство на страната ни в Европейския съюз, тъй като държавната ни територия е част от единната митническа територия на Общността, а част от границите ни са външни за Съюза.

Продължение...
 
ПОДПОМАГАНЕ НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС ПРЕЗ 2016 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 24 Март 2016 17:58

На 23 Март 2016 г., в конферентна зала „Май“ на община Сливен, Еnterprise Europe Network (ЕЕN)- Ямбол и организацията му домакин - Ямболска Търговско Промишлена Палата (ЯТПП) участва като съорганизатор в конференция на тема  „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016“. Основен организатор на събитието бе Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL