ЯТПП

Начало Събития

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
СЪБИТИЯ
Експерти на ЯТПП-EENЯмбол на международен форум в Стокхолм ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 12 Октомври 2009 15:37

Експерти на ЯТПП, EEN Ямбол взеха участие в Годишната конференция на най-голямата информационно-консултантска мрежа в Европа - Enterprise Europe Network, организирана от Европейската комисия, ГД “Предприятия и Индустрия”.
Събитието се проведе в Конферентния център “Stockholm City” в град Стокхолм, Швеция, в периода 7 – 9 октомври 2009 г. В нея участваха над 800 представители на Enterprise Europe Network от 50 държави от целия свят.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ЯТПП участва в турско-българска конференция в гр. Одрин ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 05 Октомври 2009 09:47

По покана на колегите си от Търговско-промишлената палата в Одрин, Ямболска ТПП взе участие в турско-българска конференция на тема „Възможностите за развитие на туризма в България и Турция”, която се проведе в началото на месец октомври 2009 г. в гр. Одрин.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
КАВАЛА ЕКСПО-2009 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 10 Септември 2009 11:28

Търговската палата на гр. Кавала - Гърция и организаторите на търговското изложение КАВАЛА ЕКСПО-2009 са поканили своя партньор Ямболска ТПП и Европейска мрежа за предприятия и иновации - Ямбол да организира представяне на бизнеса и МСП от България в периода 26 септември -01 октомври 2009 г. Ямболска ТПП вече е заявила обширен щанд. На специална  пресконференция и прес лист организаторите от гр. Кавала са посочили пред бизнес средите на Балканските страни, Украйна и Русия за възможностите, които дава КАВАЛА ЕКСПО-2009 и поканата си към Ямболска ТПП.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Споразумение за Европейска информационна помощ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 16 Юни 2009 06:55
Ямболската търговско-промишлена палата, Информационен център Европа Директно-Ямбол и Националния център СОЛВИТ в България продължават доброто партньорство в полза и услуга на гражданите и фирмите от региона, като им предоставят безплатна европейска информационна помощ за намиране на бързи решения на проблеми, свързани с вътрешния пазар.
LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Представяне на учебно-производствена база за обучение на студенти по агроекология и възобновяеми енергийни източници ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 09 Юни 2009 13:35

Иновативния проект за изграждане на «Учебно-производствена база за обучение на студенти по агроекология и възобновяеми енергийни източници» беше представена на събитие, организирано на 9 юни 2009 г. със съдействието на Ямболска търговско-промишлена палата и Европейски информационен и иновационен център – Enterprise Europe Network в конферентната зала на Община Тунджа.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Биляна Раева и Соломон Паси посетиха офиса на Палатата ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 07 Юни 2009 14:33

Кандидатите за депутати в Европейския парламент – Биляна Раева, Соломон Паси заедно със зам.-областния управител на Ямбол - Цветан Съйков посетиха Ямболска търговско-промишлена палата и Информационен център Европа Директно. Гостите бяха приети от Председателя на УС на ЯТПП Стойчо Стойчев и екипа на Центъра Европа Директно. По време на посещението бяха представени приоритетите в дейностите на Палатата, активността на Информационните u центрове

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Министър Калфин посети Ямболска търговско-промишлена палата и Информационен център Европа Директно ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 07 Юни 2009 14:29

На 1 юни 2009 г. в гр. Ямбол, министър Калфин посети Ямболска търговско-промишлена палата и Информационен център Европа Директно. Той бе радушно приет от Председателя на УС на ЯТПП Стойчо Стойчев и екипа на Центъра. По време на посещението бяха представени дейностите на Информационния център

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Празник в центъра на Ямбол - Деня на Европа ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 09 Май 2009 07:07

На 8 май Информационен център Европа Директно – Ямбол, Ямболска търговско-промишлена палата организира комплекс от мероприятия, посветени на Деня на Европа – 9 май.
Прекрасният майски ден, яркото слънце и усмихнатото небе бяха чудесен фон за концерта-викторина "Нашата Европа" и рисунката на асфалт на тема "Аз и Европа", които се проведоха на централния площад на град Ямбол. В тях участваха над 150 деца от Училище „Проф. Нойков” от Ямбол.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Чрез инфоцентъра Европа директно – Ямбол, Ямболската търговско-промишлена палата за пореден път свързва региона с Европа ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 26 Април 2009 09:14

Ямболската търговско-промишлена палата стана част от европейската информационна мрежа Europe Direct. Европейският информационен център в Палатата беше официално открит на 19.02.2009 г. от европейския комисар Меглена Кунева.
Центърът е създаден по проект на ЯТПП, финансиран от Европейската комисия. Той е част от информационната мрежа Европа Директно, чиято основна цел е хората да получават знания, съвети и

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Еврокомисар Меглена Кунева откри Информационен Център Европа Директно В Ямбол ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 26 Април 2009 09:10

На 19.02.2009 г. Комисар Меглена Кунева откри информационен център Европа Директно в Ямболска търговско-промишлена палата. В събитието участваха деца от детски градини и училища, представители на неправителствени организации, читалища и всички медии от региона, много граждани.  На откриването присъстваха всички кметове на общини от Ямболска област, областния управител Николай Пенев, народния представител Минчо Спасов, Ръководителя на Представителството на Европейската Комисия в България Зинаида Златанова и други официални лица.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Еврокомисар Меглена Кунева ще бъде официален гост на тържественото откриване на Информационен Център Европа Директно – Ямбол ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 26 Април 2009 08:29
От началото на 2009 г. Ямболската търговска-промишлена палата  стана приемна структура на още един европейски център в гр. Ямбол - ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ЕВРОПА ДИРЕКТНО – Ямбол. Центърът е част от информационната мрежа Европа Директно, обхващаща близо 500 информационни центрове в Европейския съюз. Дейността на мрежата “Европа Директно” е насочена към най-широк кръг от граждани на Европейския съюз. Целта на информационната мрежа е да помага на гражданите в намирането на търсената от тях информация за правото, политиките и институциите на Европейския съюз, да съдейства за засилване на дебатите по въпросите на европейската интеграция чрез организиране на събития и дискусии и да предоставя възможност на обществото за обратна връзка с европейските институции.
LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Председателят на Европейския парламент откри информационната мрежа Европа директно ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 26 Април 2009 08:24

На 12 февруари 2009 г. в Брюксел беше дадено началото на второ поколение общоевропейска мрежа от информационни центрове Европа Директно за периода 2009-2012 г. Новата мрежа ще разшири възможностите за гражданите да получават практическа информация и съвети относно упражняването на права в Европейския съюз. Центровете „Европа Директно” ще дават обратна информация от гражданите за институциите на ЕС и активно ще насърчават дебатите на местно и регионално ниво по теми, свързани с ЕС.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ЯМБОЛСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА ЛИЦЕНЗИЯ № 200812576, ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 26 Април 2009 08:15
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ЯМБОЛСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА ЛИЦЕНЗИЯ № 200812576,
издадена на Център за професионално обучение към СНЦ “ЯМБОЛСКА ТЪРГОВСКО-
ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА”, гр. Ямбол, на основание чл. 22, ал. 6 от Закона за
професионалното образование и обучение (ЗПОО) с решение на Управителния съвет на
Националната агенция за професионално образование и обучение (протокол №
06/16.04.2008 г.).
LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ЯМБОЛСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА ЗАПОЧВА 2009 Г. С ОБУЧЕНИЕ НА 20 СЛУЖИТЕЛИ НА МИКРО- И МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ ОТ ОБЛАСТ ЯМБОЛ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 26 Април 2009 08:14
И през 2009 г. Ямболската търговско-промишлена палата продължава изпълнението на своя проект “Обучение за интернационализация на малкия бизнес от Област Ямбол” по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” 2007-2013.
На 9.01.2009 г. /петък/ в зала 403 на ТО на НТС, гр. Ямбол своето обучение по ключови умения в бизнеса ще започнат 20 служители от микро- и малки предприятия от област Ямбол. В продължение на 4 месеца те ще бъдат запознавани с темите, включени в четири модула и насочени към придобиване на знания и умения за:
Достъп до международни пазари;
Продължение...
 
<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL