ЯТПП

Начало Събития

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
СЪБИТИЯ
РАБОТНА СРЕЩА НА ЕКИПА ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ В БАБЕСКИ, ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 29 Юли 2015 16:46

На 10 юли 2015 в Бабаески, Турция в офиса на Търговска Борса Бабаески, се проведе поредната работна  среща по проекта „ Ученето през целия живот - Мрежа за размяна на опит и социални услуги в професионално обучение, кариерното развитие на хората и пазара на труда “ по Програмата за трансгранично сътрудничество България - Турция. Проекта се изпълнява в партньорство с Търговската борса в гр. Бабаески, област Къркларели, Р.Турция, а ЯТПП е водеща организация. Проекта е класиран в рамките на третата покана за набиране на проектни предложения по програма за трансгранично сътрудничество по ИПП България – Турция, приоритетна ос 1: Устойчиво социално и икономическо развитие, Мярка 1.1: Подобряване на социалното развитие и връзките за социално сближаване.

Продължение...
 
МИЛИОНИ ИДВАТ ПО ТРАНСГРАНИЧНОТО СЪТРУДНИЧЕСТВО С ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 29 Юли 2015 16:33

Европейската комисия одобри програмата за трансгранично сътрудничество „ИНТЕРРЕГ по ИПП за ТГС България-Турция“. Европейската комисия одобри програмата за трансгранично сътрудничество „ИНТЕРРЕГ по ИПП за ТГС България-Турция“. С решение № C(2015) 5280 от 22 юли 2015 г. Европейската комисия одобри програмата за трансгранично сътрудничество „ИНТЕРРЕГ по Инструмента за предприсъединителна помощ за трансгранично сътрудничество България-Турция“. Тя е една от общо петте програми на Европейския съюз за трансгранично сътрудничество, в които страната ни участва през периода 2014-2020 година.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ФИНАНСИРАНЕ НА ПРОЕКТИ ОТ ФОНД „УСЛОВИЯ НА ТРУД“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 29 Юли 2015 16:24

Фонд „Условия на труд“ има за цел да финансира дейности и мероприятия за подобряване на условията на труд, в съответствие с действащото законодателство на Република България, по програма приета от Националния съвет по условия на труд.

Краен срок: всеки месец, до 25-то число

Продължение...
 
ТЪРГОВСКИ ИЗЛОЖЕНИЯ В САЩ ПРЕЗ ЕСЕН 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 22 Юли 2015 19:50

Търговския отдел на Посолството на САЩ в София, България, в партньорство с Ямболска търговско-промишлена палата, биха искал да ви поканят да се присъедините към международна  делегация, която ще посети най-голямото търговско изложение, фокусиращо се на опаковъчната промишленост. За пръв път изложението ще се комбинира и с Pharma EXPO, което представя пълен набор от решения на фармацевтични, биофармацевтични, подхранващи и медицински производители на устройства.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
БИЗНЕС СРЕЩИ НА ЖЕНИ ПРЕДРИЕМАЧИ В БЕЛГРАД, СЪРБИЯ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 22 Юли 2015 19:32

За втора поредна година, Асоциацията на жените предприемачи в Сърбия, имат за цел да промотират добри практики в областта на женското предприемачство, а също така и да предоставят възможност на жени предприемачи, да осъществят директни бизнес контакти.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
„СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО 2015” В ДОБРИЧ БРОКЕРСКИ СРЕЩИ ПО ИНТЕРЕСИ (B2B) ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 10 Юли 2015 14:40

В периода 4-8 Август 2015, ще се проведе XXIII-то Международно изложение „Селското стопанство и всичко за него” в Спортен Комплекс „Простор”, гр. Добрич.
"Селското стопанство и всичко за него" е утвърден форум на модерния бизнес в България, център за обсъждане на съвременните предизвикателства и тенденции за развитие на селското стопанство в Европейския съюз, за обмен на информация, за установяване на контакти между производителите и науката. Изложението е единственото по рода си в източната част на страната и е второто по големина в България.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
КООРДИНАЦИОННА СРЕЩА ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ В БАБЕСКИ, ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 29 Юни 2015 09:31

На 25 юни 2015 в Бабаески, Турция в офиса на Търговска Борса Бабаески, се проведе координационна среща по проекта „ Ученето през целия живот - Мрежа за размяна на опит и социални услуги в професионално обучение, кариерното развитие на хората и пазара на труда “ по Програмата за трансгранично сътрудничество България - Турция. Проекта се изпълнява в партньорство с Търговската борса в гр. Бабаески, област Къркларели, Р.Турция, а ЯТПП е водеща организация. Проекта е класиран в рамките на третата покана за набиране на проектни предложения по програма за трансгранично сътрудничество по ИПП България – Турция, приоритетна ос 1: Устойчиво социално и икономическо развитие, Мярка 1.1: Подобряване на социалното развитие и връзките за социално сближаване. Старта на този проект е в резултат на дългогодишното успешно партньорство между двете организации,  което е и гаранция за неговото прецизно и успешно изпълнение

Продължение...
 
СРЕЩА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНФОРМАЦИОННИ МРЕЖИ В БЪЛГАРИЯ "ДА ПОГОВОРИМ ЗА ЕВРОПА" В БУРГАС ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 22 Юни 2015 15:08

В периода 16 - 18 юни 2015 г.  представители на контактната точка на информационен център Европа Директно – Ямбол ( Ямболска търговско промишлена палата)  взеха участие в Годишна среща на европейските информационни мрежи в България, озаглавена- "Да поговорим за Европа". Срещата бе организирана от Представителството на Европейската комисия в България и се проведе в Експозиционен център "Флора" гр. Бургас.

Продължение...
 
ТРАНСГРАНИЧЕН ТУР - ПРОФЕСИЯ И ПАЗАР НА ТРУДА В БАБАЕСКИ,ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 19 Юни 2015 14:59

В рамките на два дни 12-13 Юни  2015 г. в Бабаески, Турция се проведе едно от по-мащабни събития по проекта “Ученето през целия живот - Мрежа за размяна на опит и социални услуги в професионално обучение, кариерното развитие на хората и пазара на труда“ по Програмата за трансгранично сътрудничество България - Турция. Проекта се изпълнява от Ямболска ТПП в качеството на водеща организация в партньорство с Търговската борса в гр. Бабаески, област Къркларели, Р.Турция.

Продължение...
 
ПРЕДПРИЕМАЧИ ОТ БАБАЕСКИ УСЪВЪРШЕНСТВАТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 15 Юни 2015 20:17

Търговска Борса в Бабаески, Турция на 24 Април 2015 г. приключи обучението по български език по дейност от европейски проект озаглавена „Езика на съседите – мост за общуване и сближаване”. В обучението се включиха 15 представители на малкия и среден бизнес от региона на Бабаески. Обучението бе реализирано в размките на изпълнението на проект „Учене през целия живот - Мрежа за размяна на опит и социални услуги в професионално обучение, кариерното развитие на хората и пазара на труда“ по Програмата за трансгранично сътрудничество България - Турция. Проекта се изпълнява в партньорство с Търговската борса в гр. Бабаески, област Къркларели, Р.Турция, като Ямболската ТПП е водеща организация.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА МРЕЖАТА ENTERPRISE EUROPE NETWORK В БРЮКСЕЛ, БЕЛГИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 12 Юни 2015 15:23

В Брюксел на 8-10 юни 2015 г. се проведе годишната конференция на мрежата Enterprise Europe Network,  обединявайки повече от 800 мрежови партньори, представители на Европейската комисия и гост-лектори. Събитието бележи началото на нова глава за мрежа (2015-2020). Тя има за цел да укрепи връзките между дългогодишните и нови членове на мрежата, които заедно помагат амбициозни МСП да работят в областта на нововъведенията и  да растат в международен план.

Продължение...
 
Индикативен график за прием на проекти по ПРСР за 2015 г. ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 07 Юни 2015 06:34

Министерството на земеделието публикува график за прием на проекти по мерките по ПРСР за 2015 г.. От него става ясно, че през юли ще стартира прием по мярка 6.1 "млад фермер", а през есента ще започне набиране на проекти по мярка 4.2., финансираща преработката на земеделски продукти. Предвиден е и втори за годината прием по мярка 4.1 в рамките, на който ще се финансират проекти за трайни насаждения, зеленчукопроизводство, изграждане на хидромелиоративни съоръжения.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Наредба за реда и условията за кандидатстване по мярка 6.1 от ОПРСР ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 06 Юни 2015 12:46

На 2 юни 2015 , в Държавен вестник бе обнародвана наредбата, регламентираща реда и условията за кандидатстване по мярка "млад фермер" от ОПРСР.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН В ЯМБОЛ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 01 Юни 2015 16:15

На 1 юни 2015, Ямболска търговско промишлена палата организира информационен ден по повод тържествения юбилей на Българска търговско промишлена палата и националната мрежа на търговските плата в България. Българската търговско-промишлена палата е организация, надживяла всички исторически преломи, възходи и падения през последните столетия. През 2015 тя чества своята 120 годишнина, а 28-те регионални търговско-промишлени палати/камари честват 25 годишнина обединени в мрежа.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL