ЯТПП

Начало Събития ФИНАЛНИ СЪБИТИЯ ПО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПРОЕКТ “SUCCESS..ION”

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
ФИНАЛНИ СЪБИТИЯ ПО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПРОЕКТ “SUCCESS..ION” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 05 Ноември 2017 17:47

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

 

УСПЕШНИТЕ ТРАНСФЕРИ В СЕМЕЙНИЯ БИЗНЕС СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНИ:

ФИНАЛНИ СЪБИТИЯ ПО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПРОЕКТ SUCCESS..ION” В БЪЛГАРИЯ И ГЪРЦИЯ

 

Финансираният от ЕС проект "Success..ion - успешно унаследяване на семейния бизнес чрез обучение и консултиране“ приключи. Две мащабни събития се проведоха съответно в България и Гърция на 17 и 24 октомври 2017 г., привличайки местна аудитория от повече от 200 присъстващи в Ямбол, България и Гърция, Атина.

 

Проектната конференция в България бе организирана от Ямболската търговско-промишлена палата (координатор на проекта) на 17 октомври 2017 г. Участниците - представители на семейни бизнеси, бизнес консултанти, представители на участници от пазара на труда и предприемачеството, учени, граждани - бяха запознати подробно с темата на проекта, постигнатите резултати и подготвени обучителни инструменти, бяха информирани за проблемите на семейния бизнес на местно и национално ниво, особено по отношение на горещата тема за унаследяването. Конференцията привлече повече от 100 участници и беше посрещната от местните медии с голям интерес, популяризирайки обхвата на проекта и ползите за семейния бизнес.

 

 

 

 

Проектната конференция в Гърция бе организирана от партньора по проект - Militos Consulting S.A. на 24 октомври 2017 г., като домакин на събитието бе Община Калитеа в Атина. Събитието носеше заглавието "Успешни истории за унаследяване“. Конференцията последва модела на обществен дебат, като изгради много интересен панел от въпроси и отговори между група членове на семейни бизнеси от второ, трето и четвърто поколение, бизнес консултанти, представители на проекта Militos и Кnowl, както и аудитория от приблизително 100 посетители. Чрез открит обществен дебат, възникнаха и открито се дискутиратюха основните аспекти, предизвикателства и нужди на семейния бизнес по въпроса за унаследяването. Проектът „Success..ion” и по-специално електронната платформата на проекта беха представени нагледно на аудиторията, след обсъжданите и повдигнатите въпроси.

 

 

  

 


 

И двете събития привлякоха интереса на различни аудитории на местно и национално ниво, като укрепиха както информационния обхват на проекта,така и преди всичко, значимостта на трансферирането на семейния бизнес и необходимостта от интервенции за подкрепа на членовете на семейните бизнеси , която да гарантира продължителното им съществуване във времето.

 

Посетете нашия уебсайт www.succession-project.eu и Facebook страница!

За повече информация относно проект Success…ion се свържете с г-жа Даниела Илчева на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или изпратете съобщение на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.