ЯТПП

Начало Събития ФИНАЛНА КООРДИНАЦИОННА СРЕЩА ПО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПРОЕКТ “SUCCESS..ION”

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
ФИНАЛНА КООРДИНАЦИОННА СРЕЩА ПО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПРОЕКТ “SUCCESS..ION” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 11 Октомври 2017 17:15

ФИНАЛНА КООРДИНАЦИОННА СРЕЩА ПО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПРОЕКТ

SUCCESS..ION

На 4 Октомври 2017 в гр. Сандански, България, Ямболска търговско - промишлена палата, като водещ партньор по европейски проект “Success..ion”, участва във финална координационна среща. Проекта се изпълнява по програма Еразъм +, ключова дейност 2 – „Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики” , „Стратегически партньорства за професионално образование и обучение”. Домакин на срещата бе Бизнес информационен и консултантски център- Сандански – организация с дългогодишен опит в изпълнението на Европейски проекти.

В координационна среща участие взеха 13 представители на партниращите организации от Германия, България, Испания, Гърция и Кипър. В рамките на срещата, участниците имаха възможност да разгледат постигнатите резултати по проекта, да анализират създадените интелектуални продукти и да дискутират бъдещи възможности за работа заедно, продължавайки темата за семейния бизнес. Всички обучителни инструменти са качени на сайта на прокета, на български, английски, немски, гръцки и испански. Можете да ги разгледате на http://succession-project.eu/.

Уточнена е и датата, на която ще се проведе финалната заключителна конференция по проекта в България, която ще има за цел да разпространи създадените обучителни инструменти – 17 Октомври 2017, гр. Ямбол, читалище Съгласие, Син салон от 11 часа. В конференцията са поканени да участват представители на семейни фирми, консултанти и съветници на семейни бизнеси, други заинтересовани страни.

Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия.
Това съобщение отразява само личните виждания на нейния автор и от Комисията не може да бъде търсена отговорност за използването на съдържащата се в нея информация.

LAST_UPDATED2