ЯТПП

Начало Събития ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПЛАНА „ЮНКЕР“ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ В ЯМБОЛ

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПЛАНА „ЮНКЕР“ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ В ЯМБОЛ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 12 Септември 2017 17:37

ЯМБОЛСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА

  

20 години ЗА УСПЕХА НА БИЗНЕСА

8600 Ямбол, ул. "Раковски" №1, Тел: (046) 66 29 39 факс: (046) 66 50 11

e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.   Internet: www.yambiz.com


 

Ямболска търговско-промишлена палата, Европейски информационен център Европа Директно - Стара Загора и Европейски информационен център Европа Директно – Велико Търново, организират информационно събитие за местните и регионални медии, неправителствени организации и експерти от местни и държавни институции в град Ямбол. В рамките на събитието ще бъдат представени възможностите за финансиране на значими проекти в публичната сфера и частния сектор чрез Плана за инвестиции за Европа (т.нар.План Юнкер) и в частност как тази информация да бъде представена лесно и разбираемо на широката публика.

Събитието ще се проведе на 27 септември 2017г. в Ямбол с подкрепата и участието на Представителството на Европейската комисия (ЕК) в България.

Събитието е специално насочено към медиите, за да бъде насърчена по-мащабна кампания за повишаване на обществената информираност, показваща какво по-конкретно прави и постига Европейският съюз чрез „Плана Юнкер” в различните региони на страните-членки. Пред участниците ще бъдат представени действията на Комисията в контекста на политическите приоритети с фокус върху Плана за инвестиции, финансираните до момента проекти в България и на ниво ЕС. Събитието ще бъде с интерактивни елементи, за да се създадат условия за дебат и генериране на информация за обратна връзка към ЕК.