ЯТПП

Начало Събития ОБУЧИТЕЛНА ПЛАТФОРМА ЗА УНАСЛЕДЯВАНЕ НА СЕМЕЙНИЯ БИЗНЕС

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
ОБУЧИТЕЛНА ПЛАТФОРМА ЗА УНАСЛЕДЯВАНЕ НА СЕМЕЙНИЯ БИЗНЕС ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 17 Август 2017 07:09

БЕЗПЛАТНА ДИГИТАЛНА ОБУЧИТЕЛНА ПЛАТФОРМА ЗА УНАСЛЕДЯВАНЕ НА СЕМЕЙНИЯ БИЗНЕС

 

Succession, проект, финансиран по програма Еразмус +, на Европейската комисия, представя безплатна онлайн платформа за обучение, която да подпомага и ръководи собствениците и членовете на семейни фирми, да планират и осъществят успешен трансфер на своя бизнес. Учебният материал е резултат от съвместно изследване и разработка, внасяйки аспекти на семейния бизнес от България, Гърция, Испания, Германия и Кипър.

 

Какво могат да намерят в платформата собствениците и членовете на семейни фирми:

 

  • 4 обучителни раздела, които подчертават значението на ранното планиране на унаследяването, като предоставят важна информация и знания за моделите на прехвърляне на семейния бизнес и практики за това как да започнете и да завършите плана на унаследяването;

 

  • Допълнителни източници на информация и избрани видеоклипове, които помагат за обогатяването на знанията;

 

  • 10 теста, за да проверите знанията си, докато преминавате през учебния материал;

 

  • Комплект от 8 работни листа, под формата на лесни за използване и попълване шаблони, които ще ви помогнат да планирате и да преминете стъпка по стъпка през собствения си план за унаследяване на семейния бизнес.

 

Можете да намерите този материал на английски, български, гръцки и испански, безплатно тук: http://training.succession-project.eu

 

Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате, да изберете език и да се потопите в платформата за обучение!

 

Към момента приканваме собственици на семейни фирми в България, Гърция и Испания да тестват нашата платформа и да споделят с нас своето мнение и опит, като попълнят кратък въпросник, който сме подготвили за тях. След това ще продължим с три работни срещи, които ще се проведат в България, Гърция и Испания, обсъждайки опита на представителите на семейни бизнеси, преминали през платформата, лице в лице с тях, както и с други членове на семейния бизнес.

 

Ако искате да разгледате дигиталната обучителна платформа Success…ion, изберете следния линк http://training.succession-project.eu .

 

Това са лицата, с които можете да се свържете, за всякаква необходима информация или за получаване на въпросника за оценка:

 

България: Даниела Илчева Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Гърция: Kyriakos Lingas Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или Katerina Vasileiou Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Испания:

Maria del Carmen Osuna Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  

 

За проект Success…ion

 

Проект Success…ion стартира в края на 2015г. и ще приключи през септември 2017г. Проектът се координира от Ямболската търговско-промишлена палата (ЯТПП) в България. В проекта са включени още 8 организации от България, Германия, Гърция, Кипър и Испания. По време на проекта ще бъдат разработени обучителни материали както за собственици/членове на семеен бизнес, така и за бизнес консултанти с цел осигуряването на успешна подготовка за планиране и изпълнение на трансфер и унаследяване на семеен бизнес.

 

Посетете нашия уебсайт www.succession-project.eu и Facebook страница!

За повече информация относно проект Success…ion се свържете с г-жа Даниела Илчева на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. "> Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или изпратете съобщение на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. "> Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия.
Това съобщение отразява само личните виждания на нейния автор и от Комисията не може да бъде търсена отговорност за използването на съдържащата се в нея информация.

LAST_UPDATED2