ЯТПП

Начало Събития ОБУЧЕНИЕ ЗА МСП НА ТЕМА "ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ" В БУРГАС

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
ОБУЧЕНИЕ ЗА МСП НА ТЕМА "ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ" В БУРГАС ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 19 Юни 2016 16:02

На 24 юни 2016 г., в Бургас  ще се проведе бизнес обучение за малки и средни предприятия на тема “Дигитален маркетинг”. Събитието се организира от ИАНМСП съвместно с Microsoft България и подкрепата на Enterprise Europe Network- Ямбол. Събитието е част от поредица обучения, които ще се проведат в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора и Русе през месец юни 2016 г. Темите са „Дигитална идентичност и сигурност“, „Дигитален маркетинг“ и „Бизнес протокол и етикет“ и са внимателно подбрани на база обратна връзка от компаниите и публичните организации, които работят с тях и имат за цел да подпомогнат бизнес развитието на малките и средните предприятия в България.
 
Бизнес обучението “Дигитален маркетинг” дава възможност за безплатно участие на представители на малките и средните предприятия. Ако не можете да се присъедините към събитието, има възможност лекциите да се гледат на живо чрез Skype ( https://join.microsoft.com/meet/a-maz/U37XQY24)

Място на провеждане:   Бургас, ул.“Цар Петър“ № 1, Конферентна зала ет.2 на Областна администрация Бургас.

Дата на провеждане:   24 юни 2016г.  от 10:00 ч. – 13:00 ч.

Лектор:   Георги Малчев, управляващ съдружник в Xplora.bg, сертифициран управленски консултант, преподавател по маркетинг и връзки с обществеността в НБУ.

За участие е необходимо да попълните регистрационна карта, която да изпратите на e:mail Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  

За допълнителна информация и съдействие:

Enterprise Europe Network Yambol
Ямболска търговско- промишлена палата
Тел: 046 66 2939
Е-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Адрес: Ямбол, Г.С. Раковски 1- централен площад на града

LAST_UPDATED2