ЯТПП

Начало Събития Съобщение по проект „Е-ФЕРМЕР – новите технологии в подкрепа на селското стопанство в транс-граничния регион”:

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Съобщение по проект „Е-ФЕРМЕР – новите технологии в подкрепа на селското стопанство в транс-граничния регион”: ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 25 Април 2009 10:23

 

ПРОЕКТ „Е-ФЕРМЕР...”: ВИЗИТИ И СРЕЩИ С ПАРТНЬОРИ В ТУРЦИЯ

Проект „Е-ФЕРМЕР – новите технологии в подкрепа на селското стопанство в транс-граничния регион” на Ямболска търговско-промишлена палата е насочен към подобряване на знанията и уменията на селскостопанските производители за практическото използване на Информационни технологии и е-услугите за развитие на селското стопанство, както и към осъществяване на обмен на опит между фермерите и организациите от транс-граничните региони на България и Турция.
На 8 и 9 август 2008 г. по проекта беше организирано Бизнес посещение на български фермери в Търговските борси в Одрин, Бабаески, Къркларелии Истанбул, Турция и срещи с фермери.

Целта на тези посещения беше делегатите от България да обменят опит, мнения и ноу-хау със свои колеги от Турция и да видят как турските институции работят в подкрепа на селското стопанство.
Българската делегация имаше възможност да разгледа и новата сграда на Търговска борса – Бабаески – все още не напълно готова, но действаща – залата за борсови сделки, лабораторията, оборудването.
Полезна добавка към тези срещи и посещения беше и визитата на Световното изложение на земеделието и животновъдството – технологии, машини, продукти и практики “АГРО – ЕВРОАЗИЯ 2008” в град Истанбул.

Визуални впечатления от бизнес посещението:

 

 

 

  Проект „Е-ФЕРМЕР – новите технологии в подкрепа на селското стопанство в транс-граничния регион” – БИЗНЕС ПОСЕЩЕНИЕ В ТУРЦИЯ 8-9.08.2008 г.:


 

 

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Европейския съюз. Цялата отговорност за съдържанието на съобщението е на Ямболска търговско-промишлена палата. При никакви обстоятелства не трябва да бъде приемано за позиция на Европейската комисия.

LAST_UPDATED2