ЯТПП

Начало Събития Подкрепа за развитие на структурите на гражданското общество в област Ямбол

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Подкрепа за развитие на структурите на гражданското общество в област Ямбол ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 24 Април 2009 02:08
Проектът ангажира чрез дейностите си в мащабна 15-месечна програма представителите на структурите на гражданското общество в Ямболска област – неправителствени организации, социални партньори, местни органи на управление, кметове, общинска администрация и държавни институции. Във фокуса на проекта е  партньорството между тях.
Комплексът от дейности включва изследвания и експертни анализи, актуални обучения, динамични дискусии, информационни и консултиращи инструменти.
На разположение на представителите на гражданското общество от региона вече са:
Работещо Бюро за информиране и консултиране на структурите на гражданското общество в Ямболски регион.
Интернет портал за обмен на информация по въпросите на гражданското общество в Ямболски регион между СГО, местни власти и институции и граждани.
За подобряване на информираността на целевите групи по проекта Ямболска ТПП ще организира и поредица от обучителни семинари. Първият планиран семинар “Инструменти на ЕС в подкрепа на регионалното развитие и структурите на гражданското общество” ще се проведе на 21 и 22 май 2008 г. в конферентната зала на БЧК на ул. Д.Благоев № 1, гр. Ямбол. За участие са поканени представители и експерти от неправителствени организации и структурите на гражданското общество от областта.
Повече информация за проекта на ЯТПП можете да получите на www.yambiz.com/opak.
LAST_UPDATED2