ЯТПП

Начало Събития Международно селскостопанско изложение БАТА АГРО 2015 - Пролет

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Международно селскостопанско изложение БАТА АГРО 2015 - Пролет ПДФ Печат Е-мейл

През 2015 г.  специализираното селскостопанско изложение БАТА АГРО ще се проведе два пъти. Пролетното издание ще привлече агробизнеса от 4 до 7 март, на открити и закрити изложбени площи, с повече изложители и нови продукти.
Към момента вече са заявени над 20 000 кв.м. площ. Изложителите покриват пълната гама от продукти и услуги за селското стопанство.  Отбелязва се засилен интерес от чуждестранни фирми - изложители, както и организирани посещения на фермери от съседни държави. Тази първа за годината инициатива ще даде възможност на най-големите компании в бранша да се срещнат със своите партньори и да обсъдят предстоящите инвестиции в земеделските стопанства, в така важния за агросектора пролетен период .
Изложението ще представи най-новото от света на агроиндустрията - водещи модели земеделски машини, показани през миналата година на световни изложения, ще имат премиера в България.
В съпътстващата програма е предвидено провеждането на разяснителни семинари за земеделските производители относно новия програмен период и възможностите за кандидатстване за евросубсидии по ПРСР 2014-2020.
Категоричното мнение на бранша е, че БАТА АГРО има съществена роля в посока подобряване на бизнес и инвестиционния климат и подпомагане развитието на стопанствата чрез доставката на най-съвременни машини, технологии и оборудване за печелившо земеделие.