ЯТПП

Начало Събития EU FashionMatch

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
EU FashionMatch ПДФ Печат Е-мейл

Брокерско събитие EU FashionMatch

Покана за участие в третото модно брокерско събитие EU FashionMatch 3.0, което ще се проведе в рамките на международното модно изложение Modefabriek в Амстердам на 25-26.01.2015 по време на Mercedes-Benz седмица на модата в Амстердам - http:// www.fashionweek.nl/en.
След 2-те успешни брокерски събития (януари и юли 2014), Enterprise Europe Network организира отново модно брокерско събитие, което да улесни създаването на нови бизнес контакти в модната индустрия и откриването на потенциални международни бизнес партньори.
Modefabriek е водещо иновационно търговско шоу за мода в региона Бенелюкс. Това е модно изложение с над 19,000 посетители-професионалисти от Холандия, Европа и отвъд океана, което показва над 600 бранда/ лейбъла.
22-то издание на седмица на модата Амстердам ще се проведе от 16 до 26 януари 2015 в Westergas в Амстердам и ще събере над 25,000 професионалисти и заинтересовани страни. Седмицата на модата е идеалната възможност за запознаване с модната сцена в Холандия и да 600 бранда/ лейбъла.
Сред огромния брой на потенциални клиенти, двустранните срещи по време на FashionMatch 3.0 позволяват на участниците да се срещнат с най-подходящите бизнес партньори в предварително уговорени срещи. За първи път участниците могат да занесат 3 изделия от своя колекция за демонстрация. Те ще бъдат представени с цел привличане на внимание от страна на посетителите на Modefabriek.
За повече информация:
Ямболска търговско- промишлена палата
Enterprise Europe Network Yambol
Тел: 046 66 2939
e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.