ЯТПП

Начало

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
ЯТПП
„Младежта в движение“ да направим повече за младите хора в Европа ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 21 Септември 2010 17:16

Понастоящем пет милиона млади европейци търсят работа.  Много от тях няма да съумеят да се възползват от появилите се възможности поради липса на подходяща квалификация или опит. Европейската комисия обявява началото на нова водеща инициатива — „Младежта в движение“, която има за цел да помогне на тези млади хора да натрупат знанията, уменията и опита, от които се нуждаят, за да превърнат първата си работа в реалност. 

Продължение...
 
БРОКЕРСКО СЪБИТИЕ CROSSTOUR 2015 В СЕКТОР ТУРИЗЪМ И КРЕАТИВНИ ИНДУСТРИИ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 31 Март 2015 05:53

Enterprise Europe Network към ЯТПП, Ви кани да участвате в петото брокерско събитие CrossTour 2015, което ще се проведе на 24.04.2015 в град Русе.

Организаторът на B2B срещите е Enterprise Europe Network – Русе, с любезното съдействие на членовете на EEN Секторна група „Туризъм и културно наследство” и Секторна група „Креативни индустрии”, както и Enterprise Europe Network – Констанца, Румъния.

Брокерското събитие дава възможност на представители от туристическата и креативната индустрия да се срещнат лице в лице с потенциални партньори по време на предварително уговорени срещи и така да започнат бизнес сътрудничество помежду си. Събитието е отворено за всички заинтересовани страни от туристическата и креативната индустрия.

Продължение...
 
ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ТЪРГОВСКИ МИСИИ В РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 09 Март 2018 06:17

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ТЪРГОВСКИ МИСИИ В РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ
Паралелно на някои значими изложения в Турция се провеждат и търговски мисии. Тези мисии, координирани от Министерството на икономиката на Република Турция, се организират от съюзите на износителите, на които официално се възлага тази задача и една фирма-организатор на изложения. Целта на тези мисии е да свържат чуждестранните купувачи с турските производители и износители и по този начин да съдействат за развитието на двустранната търговия. В тази връзка по един представител на българските фирми-вносителки от съответния бранш е поканен на следните търговски мисии:

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
РАБОТНА СРЕЩА ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ В БАБЕСКИ, ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 26 Май 2015 20:50

На 21 май 2015 в Бабаески, Турция в офиса на Търговска Борса Бабаески, се проведе поредната работна среща по проекта „Ученето през целия живот - Мрежа за размяна на опит и социални услуги в професионално обучение, кариерното развитие на хората и пазара на труда “ по Програмата за трансгранично сътрудничество България - Турция. Проекта се изпълнява в партньорство с Търговската борса в гр. Бабаески, област Къркларели, Р.Турция, а ЯТПП е водеща организация.

Продължение...
 
ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В БИЗНЕС МИСИЯ В САМСУН,ТУРЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 07 Ноември 2018 19:51

Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на едно от най-големите и значими събития в Самсун,Турция, в сектор хранителни продукти и напитки, хранителни технологии, опаковки и логистика– Samsun Food 2018, в периода 22-24 Ноември 2018.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL