ЯТПП

Начало

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Events


БРОКЕРСКО СЪБИТИЕ CROSSTOUR 2015 В СЕКТОР ТУРИЗЪМ И КРЕАТИВНИ ИНДУСТРИИ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 31 Март 2015 05:53

Enterprise Europe Network към ЯТПП, Ви кани да участвате в петото брокерско събитие CrossTour 2015, което ще се проведе на 24.04.2015 в град Русе.

Организаторът на B2B срещите е Enterprise Europe Network – Русе, с любезното съдействие на членовете на EEN Секторна група „Туризъм и културно наследство” и Секторна група „Креативни индустрии”, както и Enterprise Europe Network – Констанца, Румъния.

Брокерското събитие дава възможност на представители от туристическата и креативната индустрия да се срещнат лице в лице с потенциални партньори по време на предварително уговорени срещи и така да започнат бизнес сътрудничество помежду си. Събитието е отворено за всички заинтересовани страни от туристическата и креативната индустрия.

Продължение...
 
ИНТЕЛИГЕНТНИ ВОДНИ РЕШЕНИЯ ЗА УСТОЙЧИВ ЖИВОТ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 12 Март 2015 15:47

IWE – Изложение в Истанбул за технологии за питейни и отпадъчни води, е първото и единствено B2B събитие в Турция, чиято единствена цел са питейните и отпадъчни води.
Истанбул Water Expo ще събере пълна гама от най-новите технологии и разработки в областта на устойчивото използване на водните ресурси, пестене на вода, пречистване на отпадни води и рециклиране на една платформа.

Увеличаването на населението, глобалното затопляне, изчерпването на подземните води, урбанизацията, индустриализацията, нуждата от нова инфраструктура, неадекватното управление на ресурсите поставя необходимостта от устойчива система за управление на водите в световен мащаб .

Продължение...
 
Международно селскостопанско изложение БАТА АГРО 2015 - Пролет ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 05 Февруари 2015 19:19

През 2015 г.  специализираното селскостопанско изложение БАТА АГРО ще се проведе два пъти. Пролетното издание ще привлече агробизнеса от 4 до 7 март, на открити и закрити изложбени площи, с повече изложители и нови продукти.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Брокерски срещи по време на изложение в Полша ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 27 Януари 2015 18:42

Можете да се включите в брокерски срещи, които ще се проведат в рамките на:
-Изложение за обработка на метали, инструменти и машинни инструменти STOM-TOOL
-Изложение за обработка на ламарина STOM-BLECH
-Изложение за промишлени лазери и лазерни технологии STOM-LASER

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Брокерски срещи с представители от земеделския сектор ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 27 Януари 2015 18:39

В рамките на изложението АгроЕкспо Евразия 2015
Глобализацията засяга селското стопанство и търговия със земеделски стоки и има последици за устойчивото развитите както на конвенционалното, така и на органичното земеделие. По време на изложението ще имате възможност да се срещнете са над 700 изложители, с които можете да споделите възможностите за сътрудничество, развитие и съвместно решаване на проблеми в отглеждането на земеделски продукти и животни.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL