ЯТПП

Начало

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
БИЗНЕС МИСИЯ НА ФИРМИ ОТ МЕБЕЛНИЯ СЕКТОР ОТ САМСУН, ТУРЦИЯ НА СРЕЩА С БИЗНЕСА ОТ ЯМБОЛ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 20 Април 2016 04:04

В рамките на Европейската мрежа в подкрепа на предприемачеството Enterprise Europe Network , Ямболска търговска промишлена палата, ше бъде домакин на организирана бизнес мисия на фирми от Самсун, Турция в периода 20-23 Април 2016. Фирмите, които са включени в делегацията са в сферата на производството и търговията с мебели. ЯТПП (EEN-Ямбол) е организирала посещения на най-голямото мебелно изложение в България, което ще се проведе в периода 19-23 Април в Интер Експо Център в София – „Светът на мебелите“.

Продължение...
 
БИЗНЕС ДАМИ ОТ ЯМБОЛ И СЛИВЕН ПОСЕТИХА МЕЖДУНАРОДНИЯ ФОРУМ „СИЛАТА НА ЖЕНИТЕ-ПРЕДПРИЕМАЧИ“ В ОДРИН ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 18 Април 2016 17:05

На 13 и 14 април 2016 г. в Одрин, Турция се проведе международния форум „Силата на жените-предприемачи“, организиран от Съвета на жените-предприемачи в Одрин със съдействието на Одринската търговско-промишлена палата.

Продължение...
 
ENTERPRISE EUROPE NETWROK-ЯМБОЛ ОРГАНИЗИРА УЧАСТИЕТО НА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ ЯМБОЛ НА БРОКЕРСКО СЪБИТИЕ В ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР В СОФИЯ – INDUSTRY MATCHMAKING 2016 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 10 Април 2016 07:03

На 7 Април 2016, в София по време на международните изложби  MachTech & InnoTech 2016 и  Bulcontrola 2016 в Интерекспо Център, Българска стопанска камара, като организатор и Ямболска търговска- промишлена палата, като съорганизатор, в качеството си на приемни структури на EEN- Enterprise Europe Network ( най-голямата мрежа в света в подкрепа на бизнеса), предоставиха възможност на  десетки фирми от България и чужбина да проведат двустранни бизнес срещи по интереси за търговско коопериране и технологичен трансфер.

Продължение...
 
ОП „Развитие на човешките ресурси“ разпределя 81 млн. лв. за работодатели, които наемат безработни над 29 г. ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 30 Март 2016 17:04

Агенцията по заетостта стартира схема „Обучения и заетост за безработни над 29 години“, в рамките на която ще бъдат осигурени 81 млн.лв. за заетост и обучения на лица над 29 години. За целта, от 25 март 2016 г. в бюрата по труда в цялата страна всеки работодател може да заяви своите потребности за наемането на работници по схемата.
В първия етап, който стартира от 25 март, е осигурен бюджет за трудови възнаграждения на безработни лица над 29 години, регистрирани в бюрата по труда. Вторият етап предлага възможност за обучение и преквалификация, а след това и заетост.
За работодателите:

Продължение...
 
EEN-ЯМБОЛ КОНСУЛТИРА МЕСТНИЯ БИЗНЕС ОТНОСНО „ИЗНОС ИЗВЪН ЕС“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 28 Март 2016 18:09

На 25 Март 2016 г., в конферентна зала на Бизнес клуб Странджата, Еnterprise Europe Network (ЕЕN)- Ямбол и хост структурата му - Ямболска Търговско Промишлена Палата (ЯТПП) организираха конференция на тема „Износ извън ЕС“. Разширяването на международните връзки и сътрудничество на нашата страна с други държави води след себе си потребността от много добро познаване на валутните и митническите режими от физическите и юридическите лица при осъществяване на валутни и външнотърговски сделки. Това е особено актуално сега в условията на пълноправно членство на страната ни в Европейския съюз, тъй като държавната ни територия е част от единната митническа територия на Общността, а част от границите ни са външни за Съюза.

Продължение...
 
ПОДПОМАГАНЕ НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС ПРЕЗ 2016 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 24 Март 2016 17:58

На 23 Март 2016 г., в конферентна зала „Май“ на община Сливен, Еnterprise Europe Network (ЕЕN)- Ямбол и организацията му домакин - Ямболска Търговско Промишлена Палата (ЯТПП) участва като съорганизатор в конференция на тема  „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016“. Основен организатор на събитието бе Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL