ЯТПП

Начало

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
КАВАЛА ЕКСПО-2009 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 10 Септември 2009 11:28

Търговската палата на гр. Кавала - Гърция и организаторите на търговското изложение КАВАЛА ЕКСПО-2009 са поканили своя партньор Ямболска ТПП и Европейска мрежа за предприятия и иновации - Ямбол да организира представяне на бизнеса и МСП от България в периода 26 септември -01 октомври 2009 г. Ямболска ТПП вече е заявила обширен щанд. На специална  пресконференция и прес лист организаторите от гр. Кавала са посочили пред бизнес средите на Балканските страни, Украйна и Русия за възможностите, които дава КАВАЛА ЕКСПО-2009 и поканата си към Ямболска ТПП.

Продължение...
 
Споразумение за Европейска информационна помощ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 16 Юни 2009 06:55
Ямболската търговско-промишлена палата, Информационен център Европа Директно-Ямбол и Националния център СОЛВИТ в България продължават доброто партньорство в полза и услуга на гражданите и фирмите от региона, като им предоставят безплатна европейска информационна помощ за намиране на бързи решения на проблеми, свързани с вътрешния пазар.
Продължение...
 
Представяне на учебно-производствена база за обучение на студенти по агроекология и възобновяеми енергийни източници ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 09 Юни 2009 13:35

Иновативния проект за изграждане на «Учебно-производствена база за обучение на студенти по агроекология и възобновяеми енергийни източници» беше представена на събитие, организирано на 9 юни 2009 г. със съдействието на Ямболска търговско-промишлена палата и Европейски информационен и иновационен център – Enterprise Europe Network в конферентната зала на Община Тунджа.

Продължение...
 
Биляна Раева и Соломон Паси посетиха офиса на Палатата ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 07 Юни 2009 14:33

Кандидатите за депутати в Европейския парламент – Биляна Раева, Соломон Паси заедно със зам.-областния управител на Ямбол - Цветан Съйков посетиха Ямболска търговско-промишлена палата и Информационен център Европа Директно. Гостите бяха приети от Председателя на УС на ЯТПП Стойчо Стойчев и екипа на Центъра Европа Директно. По време на посещението бяха представени приоритетите в дейностите на Палатата, активността на Информационните u центрове

Продължение...
 
Министър Калфин посети Ямболска търговско-промишлена палата и Информационен център Европа Директно ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 07 Юни 2009 14:29

На 1 юни 2009 г. в гр. Ямбол, министър Калфин посети Ямболска търговско-промишлена палата и Информационен център Европа Директно. Той бе радушно приет от Председателя на УС на ЯТПП Стойчо Стойчев и екипа на Центъра. По време на посещението бяха представени дейностите на Информационния център

Продължение...
 
Празник в центъра на Ямбол - Деня на Европа ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 09 Май 2009 07:07

На 8 май Информационен център Европа Директно – Ямбол, Ямболска търговско-промишлена палата организира комплекс от мероприятия, посветени на Деня на Европа – 9 май.
Прекрасният майски ден, яркото слънце и усмихнатото небе бяха чудесен фон за концерта-викторина "Нашата Европа" и рисунката на асфалт на тема "Аз и Европа", които се проведоха на централния площад на град Ямбол. В тях участваха над 150 деца от Училище „Проф. Нойков” от Ямбол.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 71 72 73 74 75 76 77 78 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL