ЯТПП

Начало

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Икономически годишник на Ямболска област. ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 17 Октомври 2009 14:25

През 2009 година Ямболската търговско-промишлена палата съвместно с Териториално Статистическо бюро-Ямбол и със съдействието на общините от областта стартира инициативата за издаване на Икономически годишник на Ямболска област.
Целта на Икономическия годишник на Ямболска област е да запълни липсата на представително издание за състоянието и развитието на регионалната икономика. С него екипът на Палатата продължава традицията си да публикува периодична икономическа информация, отговаряща на съвременните потребности партньорите от страната и чужбина.

Продължение...
 
ЯТПП представи Ямбол и региона на Кавала Експо 2009 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 15 Октомври 2009 09:01

ЯТПП взе участие в традиционното 17-то поред изложение “Кавала Експо”, което се проведе в края на месец септември 2009 г. в новия изложбен и конферентен център „Апостолос Мардирис“, разположен в Неа Карвали, Кавала.
Ямболската ТПП организира бизнес делегация, в която освен представители на фирми от област Ямбол се включиха и кметът и зам.-кметът на община Ямбол.
След отправената любезна покана от колегите си от Палатата в Кавала, ЯТПП бе и домакин на специален информационен щанд, на който представи Enterprise Europe Network Ямбол.

Продължение...
 
Експерти на ЯТПП-EENЯмбол на международен форум в Стокхолм ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 12 Октомври 2009 15:37

Експерти на ЯТПП, EEN Ямбол взеха участие в Годишната конференция на най-голямата информационно-консултантска мрежа в Европа - Enterprise Europe Network, организирана от Европейската комисия, ГД “Предприятия и Индустрия”.
Събитието се проведе в Конферентния център “Stockholm City” в град Стокхолм, Швеция, в периода 7 – 9 октомври 2009 г. В нея участваха над 800 представители на Enterprise Europe Network от 50 държави от целия свят.

Продължение...
 
ЯТПП участва в турско-българска конференция в гр. Одрин ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 05 Октомври 2009 09:47

По покана на колегите си от Търговско-промишлената палата в Одрин, Ямболска ТПП взе участие в турско-българска конференция на тема „Възможностите за развитие на туризма в България и Турция”, която се проведе в началото на месец октомври 2009 г. в гр. Одрин.

Продължение...
 
КАВАЛА ЕКСПО-2009 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 10 Септември 2009 11:28

Търговската палата на гр. Кавала - Гърция и организаторите на търговското изложение КАВАЛА ЕКСПО-2009 са поканили своя партньор Ямболска ТПП и Европейска мрежа за предприятия и иновации - Ямбол да организира представяне на бизнеса и МСП от България в периода 26 септември -01 октомври 2009 г. Ямболска ТПП вече е заявила обширен щанд. На специална  пресконференция и прес лист организаторите от гр. Кавала са посочили пред бизнес средите на Балканските страни, Украйна и Русия за възможностите, които дава КАВАЛА ЕКСПО-2009 и поканата си към Ямболска ТПП.

Продължение...
 
Споразумение за Европейска информационна помощ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 16 Юни 2009 06:55
Ямболската търговско-промишлена палата, Информационен център Европа Директно-Ямбол и Националния център СОЛВИТ в България продължават доброто партньорство в полза и услуга на гражданите и фирмите от региона, като им предоставят безплатна европейска информационна помощ за намиране на бързи решения на проблеми, свързани с вътрешния пазар.
Продължение...
 
<< Начало < Предишна 71 72 73 74 75 76 77 78 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL