ЯТПП

Начало

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Бизнес-Седмица. Банкоматите - без пари по празниците ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 02 Януари 2010 08:30

Първата позитивна новина във втория ден на новата 2010 година е икономическа. Направи я председателя на Ямболската търговска палата – Стойчо Стойчев. Прогнозата е свързана с главоломното пазаруване по Коледните и Новогодишните празници. „Банкоматите в Ямбол останаха без пари по празниците – заяви той. Наложи се да ги презареждат по няколко пъти на ден.

Продължение...
 
Европа комуникира в Катарино ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 23 Ноември 2009 08:32

„Да комуникираме Европа заедно” бе мотото на провелата се в средата на ноември 2009 г. в Катарино Годишна координационна среща на европейските информационни мрежи в България. Като организация домакин на 2 европейски информационни мрежи, Ямболската търговско-промишлена палата имаше предимството да участва с експерти от Enterprise Europe Network и Europe Direct.

Продължение...
 
Ямбол и региона на международно бизнес събитие в гр. Одрин ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 09 Ноември 2009 08:36

По покана на валийството и Генералното консулство на Р България в Одрин община Ямбол, съвместно с Ямболската търговско-промишлена палата, „Европа Директно – Ямбол” и Enterprise Europe Network – Ямбол участват с информационно-демонстрационен щанд във Втория международен панаир на занаятите и културата в турския град.

Продължение...
 
Започна изграждането на национален информационен портал за неправителствените организации в България ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 27 Октомври 2009 07:03

Ямболска ТПП е партньор и представител за област Ямбол по проект, подкрепен от Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа. Гражданските организации в Ямболска област са поканени да участват в изграждането на най-пълния НПО online регистър в България. Инициативата е част от проект на Българския център за нестопанско право и Фондация ПАЦЕП

Продължение...
 
Икономически годишник на Ямболска област. ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 17 Октомври 2009 14:25

През 2009 година Ямболската търговско-промишлена палата съвместно с Териториално Статистическо бюро-Ямбол и със съдействието на общините от областта стартира инициативата за издаване на Икономически годишник на Ямболска област.
Целта на Икономическия годишник на Ямболска област е да запълни липсата на представително издание за състоянието и развитието на регионалната икономика. С него екипът на Палатата продължава традицията си да публикува периодична икономическа информация, отговаряща на съвременните потребности партньорите от страната и чужбина.

Продължение...
 
ЯТПП представи Ямбол и региона на Кавала Експо 2009 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 15 Октомври 2009 09:01

ЯТПП взе участие в традиционното 17-то поред изложение “Кавала Експо”, което се проведе в края на месец септември 2009 г. в новия изложбен и конферентен център „Апостолос Мардирис“, разположен в Неа Карвали, Кавала.
Ямболската ТПП организира бизнес делегация, в която освен представители на фирми от област Ямбол се включиха и кметът и зам.-кметът на община Ямбол.
След отправената любезна покана от колегите си от Палатата в Кавала, ЯТПП бе и домакин на специален информационен щанд, на който представи Enterprise Europe Network Ямбол.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 71 72 73 74 75 76 77 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL