ЯТПП

Начало

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Оперативно делово посещение в Чорлу ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 10 Август 2010 18:05

Оперативно делово посещение в събота организира Ямболската ТПП при своите партньори в Палатата на гр. Чорлу – Турция. Посещението е в съответствие с подписаното преди около месец споразумение за взаимопомощ в средите на бизнеса и неправителствения сектор между двете Палати. В дневния ред на посещението беше заложено изпълнение на поетите ангажименти между двете палати договорени на бизнес форума преди месец в Ямбол.

Продължение...
 
Динамични, активни и модерни хора от Ямбол ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 06 Август 2010 17:46

Голяма група от 51 динамични, активни и модерни хора на възраст между 20 и 40 години от Ямбол получиха  сертификати степен В1 за успешно усвоени знания по английски език, обучени чрез интерактивната система UPSTREAM.

Продължение...
 
Конкретно и делово за трансграничния бизнес ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 18 Юли 2010 16:55

На 15 юли конферентната зала на Община Тунджа се проведе бизнес  форум „Ямбол – Чорлу 2010“,  организиран от Ямболската търговско промишлената палата и Търговско промишлената палата на гр. Чорлу, Република Турция.
Форума  откри заместник председателят на УС на ЯТТП Таня Балъкчиева. С приветствие към участниците в него и с пожелания за успешна и ползотворна работа се обърна председателят УС на Ямболската търговско промишлена палата Стойчо Стойчев.

Продължение...
 
Сертификати за работа с компютри ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 12 Юли 2010 17:12

Сертификати за придобити умения за универсална работа с компютри и приложни компютърни програми получиха участниците от първата група успешно завършили курс в Професионалния учебен център на Ямболската търговско – промишлена палата. Това стана възможно в рамките на Оперативна програма на Европейския съюз „Развитие на човешките ресурси” – ваучерна схема.

Продължение...
 
Бюлетин с предложения на гръцки производители и търговци ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 01 Юли 2010 18:12

С любезното съдействие на  офиса за икономическо и търговско партньорство към посолството на  Гърция в София публикуваме бюлетин с предложения на гръцки производители и търговци за партньорство с български фирми и предприемачи  Юли – 2010 година

Продължение...
 
Приключи конкурсът „БИЛКИТЕ НА ЯМБОЛ В ЕВРОПА”, ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 22 Юни 2010 18:00

Приключи регионалния конкурс „БИЛКИТЕ НА ЯМБОЛ В ЕВРОПА” за изработване на био-пана от билки и природни материали, обявен от Информационен център Европа Директно – Ямбол във връзка с Международната година на биоразнообразието.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 71 72 73 74 75 76 77 78 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL