ПРОГРАМИ И КОНКУРСИ
Visitors Counter
174887
TodayToday58
YesterdayYesterday102
This WeekThis Week160
This MonthThis Month2712
All DaysAll Days174887

Събития

Председателят на Одринската търговска палата Джемил Гюлер, съпровождан от генералния секретар Невзат Тешкин и експерти от Турция, посетиха днес Ямболската търговско-промишлена палата. Визитата е по инициатива на двете организации и е свързана със стимулиране на трансграничното сътрудничество, взаимните инвестиции в България и Турция, предложения по облекчаване на транспортния и визовия режим между двете страни.

продължава>

 

Днес искам да Ви представя програмата в областта на цифровите технологии на ЕС. Какво представлява тя? Тя е повече от лозунг. Тя е шанс да дадем възможност на всеки гражданин; и да променим икономиката към по-добро. В моята реч, ще чуете за е-Call, технология за спасяване на човешки живот. Действително това е една чудесна инициатива.

продължава>

 

Заместник-председателят на Европейската комисия Нели Крус ще бъде на официално посещение в България по покана на премиера Бойко Борисов на 20 септември 2012 г. Тя ще се срещне с президента Росен Плевнелиев и министър-председателя Бойко Борисов, както и с министъра на транспорта и информационните технологии Ивайло Московски.

продължава>

 

Тържествено отбелязване на постиженията на европейските региони и държави в процеса на трансгранично сътрудничество - това е идеята, залегнала в концепцията за Европейския ден на сътрудничеството, който за първи път ще бъде честван на един и същи ден в цяла Европа, както в държавите - членки на ЕС, така и в съседните държави.

продължава>

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Анкета
Знаете ли правата си като граждани на ЕС?
 
Запознати ли сте с Договора от Лисабон?
 
Полезни връзки
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер