ПРОГРАМИ И КОНКУРСИ
Visitors Counter
174887
TodayToday58
YesterdayYesterday102
This WeekThis Week160
This MonthThis Month2712
All DaysAll Days174887

Събития

Европейската комисия дава възможност на най-иновативните публични власти в Европа да получат допълнителна подкрепа за проектите си. Девет награди по 100 000 евро ще бъдат връчени на успешни, съществуващи публични инициативи, които са в полза на  граждани, организации в сферата на образованието и науката.

продължава>

 

Ароматичните вещества в храните ще станат още по-безопасни и ще се регулират от по-прозрачни правила благодарение на два законодателни документа, приети днес от Европейската комисия. Единствено ароматичните вещества, които фигурират в списъците с одобрени вещества, ще могат да се използват в хранителната промишленост.

продължава>

 

Един от най-атрактивните щандове в Експо-център „Апостолос Мардирис”, където на 21.09.2012 се откри поредното 20-то изложение - „Кавала Експо” 2012,  бе щандът посветен на проекта - „BS - SЕA - Черно море - Солидарност и Икономическо Развитие”. Проектът е по съвместната оперативна европейска програма - „Черноморски Басейн 2007-2013 година”.

продължава>

 

Търговският представител на посолството на Австрия в България д-р Михаел Ангерер посети Ямболската търговско-промишлена палата. Визитата е по инициатива на Ямболска ТПП и посолството на Австрия в България и е свързана с австрийските инвестиции, част от които са на територията на Ямболска област. На срещата са обсъдени въпроси за активизиране на търговските и производствени отношения на фирми от региона с партньори от Австрия.

продължава>

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Анкета
Знаете ли правата си като граждани на ЕС?
 
Запознати ли сте с Договора от Лисабон?
 
Полезни връзки
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер