ПРОГРАМИ И КОНКУРСИ
Visitors Counter
174888
TodayToday59
YesterdayYesterday102
This WeekThis Week161
This MonthThis Month2713
All DaysAll Days174888

Събития

Съвсем предколедно, на 4.12.2012 Европа Директно- Ямбол, чества 23-тата годишнина от създаването на ОУ „Николай Петрини" заедно с неговите възпитаници. Над 200 учника взеха участие в организирания концерт, който продължи повече от 2 часа, а след това всеки един от тях бе награден с ученически дневник и материали от Европа Директно-Ямбол. В училището бе организиран и много цветен и интересен Европейки кът, където ученици от различни възрастови групи имат шанс да намерят материали, които са достъпни и интересни за тях. Предоставени бяха издания на български, английски и френски език за паралелките със засилено езиково обучение.

продължава>

 

Най-много средства по линия на еврофондовете на човек са получили в област Габрово - близо 310 евро за 2011 г., а най-малко в област София-град - малко над 20 евро за 2011 г. Това стана ясно в НС от доклада на председателя на комисията по европейските въпроси и контрол на еврофондовете Моника Панайотова по време на представяне, обсъждане и приемане на документа за управление на средствата от ЕС в Република България.

продължава>

 

Чуждестранен инвеститор ще може да придобие българско гражданство, ако пребивава постоянно поне от една година и е вложил не по-малко от 1 милион лева в капитала на българско търговско дружество, което изпълнява приоритетен инвестиционен проект. Това решиха депутатите с окончателно приетите промени в Закона за насърчаване на инвестициите.

продължава>

 

Заключителната национална конференция по Европейската година на активния живот на възрастните хора и солидарността между поколенията – 2012 в България се състя на 4 декември 2012 г., от 9:30 часа, в хотел „Шератон София хотел Балкан” (зала „Сердика”).

продължава>

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Анкета
Знаете ли правата си като граждани на ЕС?
 
Запознати ли сте с Договора от Лисабон?
 
Полезни връзки
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер