ПРОГРАМИ И КОНКУРСИ
Visitors Counter
174888
TodayToday59
YesterdayYesterday102
This WeekThis Week161
This MonthThis Month2713
All DaysAll Days174888

Събития

Европейската комисия одобри, съгласно правилата на ЕС за държавната помощ, гръцка и българска схема за подпомагане на проекти за обновяване на градската среда чрез инициативата „Съвместна европейска подкрепа за устойчиви инвестиции в градските райони“ (Joint European Support for Sustainable Investment in City Areas — JESSICA).

продължава>

 

Комисията прие пътна карта, която ще спомогне за постигане на по-голяма ефективност и отчетност, по-голяма последователност и прозрачност и по-балансирано управление на децентрализираните агенции на ЕС. Документът е материализация на „Общия подход” — първото по рода си политическо споразумение относно агенциите на ЕС, постигнато от Комисията, Съвета и Европейския парламент през юли 2012 г. след три години анализ и преговори.

продължава>

 

След дългогодишна подготовка Европейската комисия прие предложението за преразглеждане на Директивата за тютюневите изделия. Предложеният законодателен акт включва нови и подсилени разпоредби относно производството, представянето и продажбата на тютюневите изделия. По-конкретно в предложението се предвижда забрана на цигарите, тютюна за ръчно свиване на цигари и бездимните тютюневи изделия, които са с характерен вкус, и задължително използване върху цигарите и тютюна за ръчно свиване на цигари на предупреждения относно здравето под формата на големи снимки. 

продължава>

 

Към 2020 г. България трябва да бъде държава с конкурентоспособна икономика, която осигурява условия за пълноценна социална, творческа и професионална реализация на личността чрез интелигентен, устойчив, приобщаващ и териториално балансиран икономически растеж. Това е визията в Националната програма за развитие: България 2020.

продължава>

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Анкета
Знаете ли правата си като граждани на ЕС?
 
Запознати ли сте с Договора от Лисабон?
 
Полезни връзки
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер