ПРОГРАМИ И КОНКУРСИ
Login FormVisitors Counter
174887
TodayToday58
YesterdayYesterday102
This WeekThis Week160
This MonthThis Month2712
All DaysAll Days174887

Европа Директно

Председателят на Одринската търговска палата посети ЯТПП

Председателят на Одринската търговска палата Джемил Гюлер, съпровождан от генералния секретар Невзат Тешкин и експерти от Турция, посетиха днес Ямболската търговско-промишлена палата. Визитата е по инициатива на двете организации и е свързана със стимулиране на трансграничното сътрудничество, взаимните инвестиции в България и Турция, предложения по облекчаване на транспортния и визовия режим между двете страни.

продължава>

 

МНОГО ЕВРОПЕЙЦИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА БЪДАТ ИЗЛОЖЕНИ НА ОПАСНИ ВЕЩЕСТВА ВЪВ ВЪЗДУХА

Над една трета от жителите на европейските градове са изложени на високи концентрации на прахови частици (ПЧ) във въздуха. Праховите частици са един от най-сериозните замърсители, които вредят на човешкото здраве, тъй като те проникват в чувствителни части на дихателната система. През последните десетилетия ЕС бележи успехи в намаляването на замърсителите във въздуха, които са източник на киселинно съдържание.

продължава>

 

Реч на Нели Крус, Заместник-председател на Европейската комисия, отговарящ за програмата в областта на цифровите технологии

Днес искам да Ви представя програмата в областта на цифровите технологии на ЕС. Какво представлява тя? Тя е повече от лозунг. Тя е шанс да дадем възможност на всеки гражданин; и да променим икономиката към по-добро. В моята реч, ще чуете за е-Call, технология за спасяване на човешки живот. Действително това е една чудесна инициатива.

продължава>

 

ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ НЕЛИ КРУС ЩЕ ПОСЕТИ БЪЛГАРИЯ НА 20 СЕПТЕМВРИ 2012 Г.

Заместник-председателят на Европейската комисия Нели Крус ще бъде на официално посещение в България по покана на премиера Бойко Борисов на 20 септември 2012 г. Тя ще се срещне с президента Росен Плевнелиев и министър-председателя Бойко Борисов, както и с министъра на транспорта и информационните технологии Ивайло Московски.

продължава>

 

ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО: СБЛИЖАВАНЕ ПРЕЗ ОБЩИТЕ ГРАНИЦИ

Тържествено отбелязване на постиженията на европейските региони и държави в процеса на трансгранично сътрудничество - това е идеята, залегнала в концепцията за Европейския ден на сътрудничеството, който за първи път ще бъде честван на един и същи ден в цяла Европа, както в държавите - членки на ЕС, така и в съседните държави.

продължава>

 

ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ НА ЯМБОЛСКАТА ТПП ОТКРИ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

В първия учебен ден на 17 септември 2012 година посетителският офис на Ямболската ТПП в центъра на Ямбол се изпълни с курсисти, които са завършили или продължават своето обучение в лицензирания център за професионално обучение на Палатата. На импровизираното тържество, поредната група от 17 курсисти получиха своите сертификати за преминато обучение по част от професията „РАСТЕНИЕВЪД”, специалност „РАСТЕНИЕВЪДСТВО”.

продължава>

 

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Анкета
Знаете ли правата си като граждани на ЕС?
 
Запознати ли сте с Договора от Лисабон?
 
Who's Online
В момента има 15 посетителя в сайта
Полезни връзки
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер