ПРОГРАМИ И КОНКУРСИ
Login FormVisitors Counter
155820
TodayToday29
YesterdayYesterday41
This WeekThis Week70
This MonthThis Month978
All DaysAll Days155820

Европа Директно

ЗАБРАНЕНИ СА АГРЕСИВНИ ТЪРГОВСКИ ПРАКТИКИ ВОДЕЩИ ДО ЗАБЛУЖДЕНИЕ

Тези практики са забранени, дори ако наложеният на потребителя разход е незначителен в сравнение със стойността на наградата или дори ако не носи никаква печалба на търговеца.
Правото на Съюза има за цел да защитава икономическите интереси на потребителите като забранява нелоялните търговски практики от страна на предприятията по отношение на потребителите.

продължава>

 

Реч на Председателя Барозу по повод Нобеловата награда за мир за 2012 г.

Дами и господа,
Бих искал да ви споделя, че когато се събудих тази сутрин, не очаквах, че днешният ден ще е толкова хубав.

продължава>

 

Европейска награда за иновативни публични власти

Европейската комисия дава възможност на най-иновативните публични власти в Европа да получат допълнителна подкрепа за проектите си. Девет награди по 100 000 евро ще бъдат връчени на успешни, съществуващи публични инициативи, които са в полза на  граждани, организации в сферата на образованието и науката.

продължава>

 

ЕС приема списък на одобрените ароматични вещества

Ароматичните вещества в храните ще станат още по-безопасни и ще се регулират от по-прозрачни правила благодарение на два законодателни документа, приети днес от Европейската комисия. Единствено ароматичните вещества, които фигурират в списъците с одобрени вещества, ще могат да се използват в хранителната промишленост.

продължава>

 

ПОСЕЩЕНИЕ НА ДЕЛЕГАЦИИ ПО ПРОЕКТА ”ЧЕРНО МОРЕ - СОЛИДАРНОСТ И ИКОНОМИЧЕСКА АКТИВНОСТ” НА ИЗЛОЖЕНИЕТО „КАВАЛА ЕКСПО 2012” В ГЪРЦИЯ

Един от най-атрактивните щандове в Експо-център „Апостолос Мардирис”, където на 21.09.2012 се откри поредното 20-то изложение - „Кавала Експо” 2012,  бе щандът посветен на проекта - „BS - SЕA - Черно море - Солидарност и Икономическо Развитие”. Проектът е по съвместната оперативна европейска програма - „Черноморски Басейн 2007-2013 година”.

продължава>

 

Търговският представител на Австрия в България Михаел Ангерер посети Ямболската ТПП

Търговският представител на посолството на Австрия в България д-р Михаел Ангерер посети Ямболската търговско-промишлена палата. Визитата е по инициатива на Ямболска ТПП и посолството на Австрия в България и е свързана с австрийските инвестиции, част от които са на територията на Ямболска област. На срещата са обсъдени въпроси за активизиране на търговските и производствени отношения на фирми от региона с партньори от Австрия.

продължава>

 

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Анкета
Знаете ли правата си като граждани на ЕС?
 
Запознати ли сте с Договора от Лисабон?
 
Who's Online
В момента има 8 посетителя в сайта
Полезни връзки
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер